Crystal Palace uitshirt 2022-2023

Twee dagen nadat bekend werd dat Macron Sportswear de nieuwe kledingsponsor van Crystal Palace wordt, hebben de club en het Italiaanse sportmerk het Crystal Palace uitshirt 2022-2023 gepresenteerd. In dit tenue spelen ''The Eagles'' de Premier League, FA Cup en League Cup uitwedstrijden tijdens het seizoen 2022-2023. Crystal Palace eindigde afgelopen seizoen op de twaalfde plek in de Engelse voetbalcompetitie. Vanaf dit seizoen is Macron de kledingsponsor van de Londense voetbalclub. Het Italiaanse sportmerk vervangt Puma en had deze functie al eerder in de periode 2014-2018.

Crystal Palace uit shirt en tenue 2022-2023

Het Crystal Palace uitshirt 2022-2023 is dit jaar wit en wordt gekenmerkt door de twee verticale vlakken met daarin zigzagstrepen in de clubkleuren van Crystal Palace (rood en blauw) over het midden van het tenue. Dit design heeft wat weg van penseelstreken. De clubkleuren komen ook terug in twee subtiele lijnen in de ronde hals en in de band aan de onderkant van de mouwen. Op de mouwen bevindt zich een print van de adelaar uit het clublogo. Deze adelaars zijn in het materiaal van het voetbalshirt verwerkt. Op de rechterborst prijkt het logo van Macron. Dit logo is blauw en betreft een siliconen badge. De andere borst bevat een siliconen badge van het clublogo. Dit betreft een nieuw logo. Het oprichtingsjaar van de club in het logo is namelijk veranderd van 1905 naar 1861. Op het midden van het uittenue staat sponsor CINCH en in de nek op de achterzijde van het voetbalshirt prijkt de bijnaam van de Engelse club: EAGLES. De binnenkant van het voetbalshirt bevat een label in de clubkleuren van Crystal Palace, waarin ook het logo staat. Het Crystal Palace uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje. Dit broekje bevat aan de zijkanten dezelfde print van zigzagstrepen in de clubkleuren als op het voetbalshirt. De rechterzijde is rood en de linkerzijde is blauw. Op de broekjes staan ook de logo's van de club en Macron. De kousen zijn wit met aan de bovenkant een blauwe en witte lijn. Zoals alle Macron tenues zijn de Crystal Palace voetbalshirts uitgerust met de mPerformance technologie. Deze technologie is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Voorzitter Steve Parish reageert nog op het design van de nieuwe uitshirts: “Onze witte uittenues zijn altijd enorm populair geweest en deze versie zal zeker goed worden ontvangen door onze supporters. Dit opvallende ontwerp geeft een moderne draai aan onze traditionele witte uittenues met rode en blauwe bies, en is een verwijzing naar onze roemrijke geschiedenis met ons embleem uit 1861. Ik kijk ernaar uit om het team dit seizoen schitterende resultaten te zien behalen in dit nieuwe tenue.''

Crystal Palace uitshirt bestellen

Het Macron Crytal Palace uitshirt 2022-2023 kun je vanaf medio juli bestellen in de onderstaande winkels. Het voetbalshirt is voor volwassenen beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL & heeft een prijs van € 84,95. In deze winkels kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt. 

Bestel je Crystal Palace voetbalshirt altijd in deze SHOP! 

of de officiële Macron webshop! 

Crystal Palace uitshirt 2022-2023

Crystal Palace uitshirt 2022-2023

Crystal Palace uitshirt 2022-2023