13 mei 2019

Crystal Palace thuisshirt 2019-2020

Crystal Palace en Puma hebben afgelopen weekend het nieuwe thuisshirt voor 2019-2020 gepresenteerd met de leus ''South London and proud.'' In dit nieuwe voetbalshirt speelt de Londense club de Premier League, FA Cup en League Cup thuiswedstrijden op Selhurst Park gedurende 2019-2020. De Glaziers eindigden afgelopen seizoen op een twaalfde plek in de Premier League en spelen dit seizoen dus weer op het hoogste niveau. Puma is verantwoordelijk voor het design en de productie van het nieuwe tenue van Crystal Palace. Sinds vorig seizoen vervult het Duitse sportmerk deze functie.

Crystal Palace thuis shirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe Crystal Palace thuisshirt voor 2019-2020 wordt gekenmerkt door de brede blauwe en rode verticale banen over het tenue & bevat dit seizoen ook witte accenten. Over het midden van het tenue loopt een dunne, witte streep en ook de zijkanten van de ronde hals zijn uitgerust met een witte band. De bies aan de onderkant van de mouwen is bovendien wit. De mouwen van het tenue van Crystal Palace zijn overwegend rood met over de schouders een blauwe taping. In deze blauwe strip staat het Puma logo en het logo van het sportmerk prijkt bovendien op de rechterborst. De linkerborst is uitgerust met het logo van de in 1905 opgerichte club en sponsor ManBetX staat sinds de zomer van 2017 op de tenues van Crystal Palace. De linkermouw bevat het logo van subsponsor All Football. Tijdens de Premier League wedstrijden dragen de spelers van Crystal Palace de officiële Premier League badge op de rechtermouw. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met aan de onderkant een rode strip en de kousen van het tenue zijn blauw met net boven het midden een rode band met daarin het logo van Puma. De rode band wordt geflankeerd door een witte streep.

Zoals alle tenues van Puma zijn de nieuwe Crystal Palace tenues ook uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Check hieronder nog meer foto's van de tenues die vanaf nu gedragen worden door spelers als Zaha, Batshuayi, Benteke, Townsend, Sakho, Meyer en nog meer sterspelers.

Crystal Palace voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Crystal Palace thuisshirt voor 2019-2020 kun je vanaf juni bestellen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 85,- en voor kinderen is het voetbalshirt € 70,-. In deze winkels kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het tenue dragen. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Crystal Palace voetbalshirt altijd in deze SHOP!