Crystal Palace 3e voetbalshirt 2018-2019

Crystal Palace heeft vanaf dit seizoen ook een alternatief uitshirt of 3e shirt. In dit nieuwe voetbalshirt debuteerde de club afgelopen weekend in de wedstrijd tegen Huddersfield Town. In dit nieuwe shirt speelt Crystal Palace vooral de uitwedstrijden in de FA Cup of League Cup, maar ook een aantal wedstrijden in de Premier League. Puma is vanaf dit seizoen verantwoordelijk voor het design van de nieuwe shirts van Crystal Palace. Beide partijen tekenden dit jaar een langjarige deal. Puma is de opvolger van het Italiaanse sportmerk Macron. Check hieronder alle details over het nieuwe derde voetbalshirt voor 2018-2019.

Geel Crystal Palace 3e shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe Crystal Palace 3e shirt voor 2018-2019 is overwegend geel en bevat ook accenten uit de clubkleuren van de Premier League club. De details komen vooral terug in de twee banen over het midden van het shirt. Over het midden van het tenue bevindt zich een rode en blauwe band. Naar de onderkant van het shirt vervagen deze banen middels een effect van diagonale strepen. De blauwe details zijn ook te vinden in de taping over de schouders en mouwen, de ronde hals en in de bies aan de onderkant van de mouwen. De gele kleur van het shirt is overigens geïnspireerd door verschillende tenues uit het verleden van de club. Tijdens het seizoen 2016-2017 droeg de club voor het laatst een geel uitshirt en ook tijdens het seizoen 2003-2004, het seizoen waarin de club promoveerde naar de Premier League, droeg de club een geel uitshirt. In 2013 was dit ook het geval. 

Het logo van Puma prijkt zowel op de schouders en mouwen als op de rechter borst en de linker borst is uitgerust met het logo van de club waar Frank de Boer vorig seizoen nog de scepter zwaaide. Hoofdsponsor ManBetX versiert het midden van het shirt. Het nieuwe Crystal Palace tenue wordt dit seizoen compleet gemaakt door een geel broekje. Ook de kousen zijn geel met een blauwe band.

Zoals alle tenues van Puma zijn ook deze voetbalshirts uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal presteren. Deze shirts worden vanaf nu gedragen door spelers als Zaha, Meyer, Benteke, Tomkins, Sakho, Puncheon en andere sterren. Check ook het thuisshirt en uitshirt voor 2018-2019!

Crystal Palace voetbalshirt kopen

Het nieuwe Cystal Palace 3e shirt kan je alleen bestellen in de clubshop van de club.  Ben je op zoek naar andere fanartikelen van de Engelse club, bekijk dan het overzicht hiernaast of hieronder en check de onderstaande webshop. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Crystal Palace voetbalshirt in DEZE WINKEL.