11 mei 2018

Crystal Palace uitshirt 2018-2019

Net als het nieuwe thuisshirt is ook het nieuwe uitshirt van Crystal Palace deze week officieel gelanceerd. Het gaat om het nieuwe uitshirt van de club die gedragen gaat worden in de uitwedstrijden tijdens de Premier League, FA Cup en League Cup. Helaas heeft het team van trainer Roy Hodgson zich niet weten te plaatsen voor Europees voetbal. Vorig seizoen begon erg moeizaam voor de club van toenmalige Nederlandse trainer Frank de Boer. De ploeg heeft zich echter toch omhoog weten te werken waardoor de ploeg komend jaar voor het 6e achtereenvolgende jaar te bewonderen is in de Premier League. Nieuwsgierig naar het nieuwe uitshirt van Crystal Palace, wat gedragen gaat worden door toppers als Cabaye, van Aanholt, Zaha en Townsend? Check het hieronder!

Crystal Palace uit shirt en tenue 2018-2019

Verantwoordelijk voor het design van het nieuwe uitshirt van Crystal Palace is het Duitse sportmerk Puma. Dit seizoen neemt Puma de verantwoordelijkheden over van het Italiaanse merk Macron. Macron stond sinds 2014 op het shirt van de Engelse middenmoter. Echter vanaf het seizoen 2018-2019 neemt Puma deze verantwoordelijkheden over. Puma vindt dat Crystal Palace er klaar voor is om de Puma familie uit te breiden. Nadat de club voor het 6e jaar achtereenvolgend gaat deelnemen aan de zwaarste competitie van de wereld, vindt het Duitse merk dat de Eagles klaar zijn voor het grote werk.

Waar het uitshirt van 2017-2018 nog zwart was, heeft het nieuwe shirt van Crystal Palace een witte basis. Het shirt wordt versierd door een diagonale baan. Deze is blauw met rood, de clubkleuren van Crystal Palace. De kraag van het shirt is rond deze wordt versierd met een blauwe rand. Over beide schouders loopt een rode baan die helemaal doorloopt tot aan de biezen van de mouwen. De biezen hebben dezelfde blauwe kleur als de rand van de kraag van het shirt. Op de mouwen is het logo van Puma te zien. De springende poema staat in het wit op de mouwen van het shirt. Puma staat dus voor het eerste jaar op het shirt van de Engelse club. Dit moet opvallen moet Puma gedacht hebben, want de springende poema staat 3 keer op het shirt van de Eagles. Ook op de rechterkant van de borst staat het logo van het Duitse sportmerk. Echter dan is de poema niet wit maar blauw. Op de linkerkant van de borst staat het logo van de Engelse club. Crystal Palace promoveerde in het seizoen 2012-2013 eindelijk weer naar de hoogste Engelse competitie. Dit was voor het eerst sinds het seizoen 2004-2005 dat Crystal Palace haar wedstrijden speelde in de Premier League. 2004-2005 was ook één enkel seizoen dat de club deel kon nemen aan de Premier League voordat Crystal Palace weer degradeerde naar de Championship. Shirt sponsor van Crystal Palace is ManBetX. Dit is een bedrijf uit Malta en staat sinds vorig seizoen op het shirt van de Eagles. Het nieuwe tenue van Crystal Palace krijgt de naam ‘Palace Puma Sash’ het shirt is gebaseerd op het iconische Sash design wat werd gekozen als beste shirt uit de geschiedenis van Crystal Palace.

Puma maakt bij al haar shirts gebruik van de Puma Dry Cell technologie. Deze technologie zorgt voor verkoeling, vochtafvoer en ventilatie tijdens de wedstrijden, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Het nieuwe uittenue van Crystal Palace wordt gecompleteerd door een witte broek en witte voetbalkousen.

Crystal Palace voetbalshirt kopen

Het nieuwe uitshirt van Crystal Palace is vanaf medio juni te koop. Bent u opzoek naar andere fan artikelen van Crystal Palace? Bekijk dan het overzicht hiernaast of hieronder en beste in de onderstaande webshop! Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Crystal Palace fan merchandise in DEZE WINKEL