6 augustus 2019

Crystal Palace 3e voetbalshirt 2019-2020

Crystal Palace en Puma hebben vandaag een nieuw 3e shirt of alternatief uitshirt voor de Engelse club gelanceerd. In dit tenue speelt Crystal Palace met name de uitwedstrijden in de FA Cup en League Cup gedurende 2019-2020. Het shirt werd voor het eerst getoond door de nieuwe aankoop Gary Cahill, die overkwam van Chelsea. Waarschijnlijk speelt de club van manager Roy Hodgson ook een aantal uitwedstrijden in de Premier League in dit tenue. Crystal Palace draagt dit seizoen ook een ander uitshirt.

Wit Crystal Palace uit shirt en tenue 2019-2020

Het 3e shirt van Crystal Palace is overwegend wit en wordt gekenmerkt door details in de clubkleuren van de Engelse club die vorig seizoen als dertiende eindigde in de Premier League. Het tenue wordt gekenmerkt door een diagonale baan in het rood/blauw. Deze band loopt van de linker schouder naar de rechteronderkant van het tenue. Ook de Puma T7 taping over de mouwen is blauw en hetzelfde geldt voor de V-hals van het tenue. Het logo van Puma staat zowel op de rechterborst als op de mouwen en de linkerborst bevat het logo van de club. Sponsor ManBetX versiert het midden van het tenue. Het derde tenue van Crystal Palace wordt compleet gemaakt door een wit broekje met aan de onderkant een blauwe band. De kousen van het derde tenue zijn ook wit met op het midden een brede blauwe band, die geflankeerd wordt door twee dunnere rode banen. Hierin is het Puma logo verwerkt. De nieuwe Crystal Palace tenues zijn ook dit jaar weer uitgerust met de Dry Cell technologie van het Duitse sportmerk. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe tenues, die vanaf nu worden gedragen door spelers als Zaha, Kelly, Sakho, Townsend en dus Cahill. 

Crystal Palace voetbalshirt bestellen

De nieuwe Crystal Palace tenues kun je vanaf augustus/september bestellen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 85,- en voor kinderen is het voetbalshirt € 70,-. In deze winkels kun je het uittenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het tenue dragen. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Crystal Palace voetbalshirt altijd in deze SHOP!