11 mei 2018

Crystal Palace thuisshirt 2018-2019

Deze week is het nieuwe thuisshirt van Cyrstal Palace officieel gelanceerd. De shirts voor het seizoen 2018-2019 zijn voorzien van een nieuwe kledingsponsor. Het Duitse sportmerk Puma is namelijk vanaf dit seizoen kledingsponsor van de club. Het nieuwe shirt van Crystal Palace is gelanceerd op een speciale avond speciaal voor de supporters. De selectie van Roy Hodgson speelt haar thuiswedstrijden in het Selhurst Park. Dit stadion biedt plaats aan ongeveer 26.000 supporters. Deze fanatieke aanhang heeft Crystal Palace na een moeizame start toch een stabiel seizoen zien draaien in de middenmoot van de Engelse Premier League. Ben jij nieuwsgierig naar het nieuwe thuisshirt van de Engelse middenmoter? Check de details hieronder!

Crystal Palace thuis shirt en tenue 2018-2019

Verantwoordelijk voor het design van het nieuwe thuisshirt van Crystal Palace is Puma. Het Duitse merk vervangt Macron op het shirt. De manager van Puma is erg tevreden over de deal en zegt: ‘’ We zijn blij om Crystal Palace welkom te heten bij de Puma familie. Het is het juiste moment voor de club omdat ze zich aan het ontwikkelen zijn tot een stabiele ploeg in de Premier League. We kijken eer naar uit om het partnerschap aan te gaan met ‘’De Eagles’’ wanneer ze beginnen aan hun zesde achtereenvolgende seizoen in de Premier League.’’

Net zoals de afgelopen jaren wordt het thuisshirt gekenmerkt door blauwe en rode banen die in verticale lijn op het shirt geplaatst zijn. Blauw en rood zijn ook de clubkleuren van de Engelse club. De rode banen die over het shirt lopen vervagen steeds meer in het blauw. Onderin het shirt zijn de banen vervangen door diagonale strepen, waar blauwe ruimte tussen te vinden is. Wat ons betreft zorgt dit voor een gaaf effect. Ondanks de rode en blauwe kleurencombinatie wordt het shirt ook nog versierd met gele details. De kraag van het shirt is rond. Echter is de kraag ook uitgerust met een subtiele gele baan. Deze gele baan komt ook terug in de biezen aan de mouwen van het shirt. Op beide mouwen is ook het Puma logo te vinden. De springende Puma is geel van kleur. Op de rechterkant van de borst is de springende Puma ook te vinden. Op de linkerkant van de borst staat het logo van de club. Afgelopen seizoen begon de club natuurlijk niet al te best onder de Nederlandse trainer Frank de Boer. Echter heeft de club zich uit de problemen gevoetbald en eindige ze het seizoen 2017-2018 in de middenmoot van de Premier League. De club handhaaft zich dit seizoen voor het 5e jaar oprij in de Premier League. Dit doen ze dit jaar onder anderen met de Nederlandse verdedigers Riedewald en Fosu-Mensah. Het nieuwe shirt van Crystal Palace is natuurlijk ook voorzien van een kledingsponsor. Het Maltese bedrijf MANBETX staat sinds dit seizoen op het shirt van de Engelse club.

Puma maakt bij al haar shirts gebruik van de Puma Dry Cell technologie. Deze technologie zorgt voor verkoeling, vochtafvoer en ventilatie tijdens de wedstrijden zodat de spelers optimaal kunnen presteren tijdens de wedstrijden. Het nieuwe thuistenue van de Eagles wordt gecompleteerd door een blauwe broek en blauwe voetbalkousen deze worden echter allebei wel versierd met rode accenten.

Crystal Palace voetbalshirt kopen

Het nieuwe thuisshirt van Crystal Palace is vanaf medio juni te koop in de onderstaande webshop. Ben je opzoek naar andere fan artikelen van de Engelse club bekijk dan het overzicht hiernaast of hieronder en check de onderstaande webshop. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Crystal Palace fan merchandise in DEZE WINKEL.