Cork City uitshirt 2019

Cork City en kledingsponsor adidas hebben het nieuwe uitshirt voor 2019 gepresenteerd met als campagnenaam: ''Back to black.'' Het voetbalshirt is namelijk een ode aan het voetbalshirt dat de club 25 jaar geleden droeg. In 1994 had de Ierse club namelijk voor het laatst een zwart uitshirt. In dit nieuwe voetbalshirt speelt Cork City de uitwedstrijden in de Ierse Premier Division en in de beker in 2019. Het nieuwe tenue is gebaseerd op een bekend adidas template, namelijk het Regista 18 template. Check hieronder alle details van het nieuwe uittenue van ''City & Rebel Army.''

Zwart Cork City uit shirt en tenue 2019

Het nieuwe Cork City uitshirt voor 2019 is overwegend zwart met witte details. De drie adidas strepen aan de zijkanten van het shirt zijn wit en dit geldt ook voor een band over de borst en het vlak aan de bovenkant van het shirt. Tussen de witte band en het bovenste gedeelte van het voetbalshirt loopt nog een zwarte band. Het Cork City uitshirt bevat bovendien een witte V-hals. Hiermee heeft het voetbalshirt vrijwel hetzelfde design als het uitshirt van Ajax. Het enige verschil bij het uitshirt van Ajax is dat de band over de borst en de drie adidas strepen aan de zijkanten goud zijn. Het logo van adidas prijkt in het wit op de rechter borst. Het Duitse sportmerk is sinds begin 2017 kledingsponsor van de club en beide partijen hebben in ieder geval nog een contract tot 2020. De linker borst is uitgerust met een geweven logo van de Ieren en op het midden van het tenue staat sponsor University College Cork (UCC). Ook de mouwen van het tenue zijn uitgerust met logo's van sponsoren en de achterkant van het tenue bevat het logo van Mardyke Arena UCC. Het uittenue van Cork City wordt compleet gemaakt door een zwart broekje met aan de onderkant een witte band. De zijkanten van het broekje zijn uitgerust met witte adidas stripes. De kousen van het nieuwe uittenue zijn ook weer een combinatie van zwart en wit. Ook deze tenues bevatten de adidas Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer!

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe shirt, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Sadlier, Delaney, Sheppard, Cummins, Morrissey en andere sterspelers.

Cork City voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Cork City uitshirt voor 2019 kan je vooralsnog alleen bestellen in de clubshop van de Ierse club. Ben je op zoek naar een fantastisch retro shirt van de Ierse club? Check het dan in de onderstaande Shop. Inclusief de mogelijkheid tot gave retro bedrukking. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het Cork City retro shirt altijd in deze winkel!