Cork City voetbalshirts 2023

De Ierse voetbalclub Cork City en kledingsponsor adidas hebben vandaag de nieuwe Cork City voetbalshirts 2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt Cork City de League of Ireland Premier Division en bekerwedstrijden tijdens het seizoen 2023. Vorig seizoen werd Cork City kampioen op het tweede niveau, waardoor het dit seizoen weer op het hoogste niveau speelt. Adidas is ook dit jaar weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Cork City voetbalshirts. Deze functie heeft het Duitse sportmerk sinds 2018. Vanaf dit seizoen is ZEUS de hoofdsponsor van de ''Rebel Army''.

Cork City uitshirt 2023

Momenteel zijn alleen de uitshirts van Cork City bekend. Deze voetbalshirts hebben een standaard template van adidas, namelijk het adidas Condivo 22 template. Het reguliere uitshirt is volledig rood en wordt gekenmerkt door het witte vlak op de zijkanten. Dit vlak bevat aan de onderkant een diagonale rode lijn. Verder is het tenue uitgerust met een V-hals. De adidas trademark strepen op het tuittenue zijn wit en hetzelfde geldt voor alle logo's. De rechterborst bevat het adidas performance logo. Dit betreft overigens nog wel het oude adidas performance logo. Het nieuwe adidas logo wordt ook wel het 3BAR logo genoemd en bevat alleen drie diagonale blokken. De andere borst bevat het logo van de in 1984 opgerichte club. Dit betreft een monochroom logo. Het logo heeft niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het tenue: rood/wit. Op het midden van het voetbalshirt staat hoofdsponsor ZEUS. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje met witte adidas strepen en rode kousen met witte strepen.

Cork City 3e voetbalshirt 2023

Het Cork City 3e voetbalshirt 2023 is zwart en bevat een brede witte V-hals. Ook alle logo's op het tenue zijn wit. Het derde tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met witte adidas strepen en dit is ook de kleurencombinatie van de kousen. Zoals alle adidas tenues zijn de Cork City voetbalshirts 2023 uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van de tenues verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Cork City voetbalshirt 2023, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Kargbo, Coffey, Coleman, McGlade en nog meer spelers. De adidas Cork City voetbalshirts 2023 kun je vooralsnog alleen bestellen in de online clubshop. Ben je op zoek naar een gaaf retro shirt van Cork City? Bestel het dan in deze SHOPOf check goedkope Cork City t-shirts in deze winkel. 

Cork City uitshirt 2023

Cork City 3e voetbalshirt 2023