Cork City voetbalshirts 2020

Cork City en adidas hebben vandaag de nieuwe voetbalshirts van de Ierse club gelanceerd. In dit nieuwe shirt speelt de in 1984 opgerichte club de thuiswedstrijden in het Turners Cross Stadium in Cork gedurende 2020. Adidas is sinds begin 2018 de kledingsponsor van de Ierse voetbalclub en is ook dit seizoen verantwoordelijk voor het design en de productie van de tenues van Cork City.

Cork City thuis shirt en tenue 2020-21

Het Cork City thuisshirt voor 2020 is geheel groen en wordt gekenmerkt door de all-over hexagon print over de mouwen. Aan de bovenkant bevatten deze zeshoeken nog een witte omranding en naar de onderkant van de mouwen staan de zeshoeken dichter bij elkaar. Verder is het tenue van Cork City uitgerust met een V-hals. De rechterborst bevat het logo van adidas in het wit en de andere borst is uitgerust met het logo van de club.Het logo van Cork City betreft overigens een logo dat gemaakt is van een mix van siliconen en geborduurd materiaal. Hoofdsponsor University Cork City prijkt op het midden van de tenues. De drie strepen van adidas staan in het wit op de schouders. Het tenue wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje met witte adidas strepen en dit is ook de kleurencombinatie van de kousen.

Cork City uit shirt en tenue 2020-21

Het nieuwe Cork City uitshirt is geïnspireerd door het 3e shirt van 1990-1991. Het template van het tenue betreft een standaard template van adidas, namelijk het TIRO 19 template. Het tenue is rood en wordt gekenmerkt door de all-over print van kleine, zwarte stippen over het tenue. Dit gradiënt design is in verticale banen op het tenue verwerkt. De adidas strepen staan op de zijkanten van het tenue en bovendien is het uittenue van de Ieren uitgerust met een toelopende V-hals in het rood/wit. De logo's van de club, adi en de sponsoren staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het voetbalbroekje van het uittenue is rood met witte adidas tredemark strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen van het uittenue.

De nieuwe Cork City voetbalshirts zijn door het Duitse sportmerk uitgerust met de nieuwe AeroReady technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Cork City tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Sheppard, Bennet, MnCulty, Morrissey, Buckley en nog meer sterspelers.

Cork City voetbalshirt kopen

Het Cork City tenue kun je vooralsnog alleen bestellen in de online clubshop. Ben je op zoek naar een gaaf retro shirt van Cork City? Bestel het dan in deze SHOPOf check goedkope Cork City t-shirts in deze winkel. Directe levering!

Cork City voetbalshirts 2020