23 november 2020

Cork City voetbalshirts 2021

Cork City en adidas hebben de nieuwe Cork City voetbalshirts 2021 gepresenteerd. In deze nieuwe tenues speelt de club uit Ierland de wedstrijden in de Ierse First Division en de beker in 2021. Sinds 2018 is adidas de kledingsponsor van Cork City en ook dit jaar is het Duitse sportmerk weer verantwoordelijk voor het design van de nieuwe tenues van de ''City and Rebel Army.''

Cork City thuisshirt 2021

Het nieuwe Cork City thuisshirt 2021 heeft een standaard template. Het voetbalshirt is geheel in stijl van de clubkleuren van de Ierse voetbalclub. Het voetbalshirt is groen met een design van verticale pinstripes. Daarnaast bevat het tenue zowel rode als witte accenten. De adidas trademark strepen op de schouders zijn rood en de band aan de onderkant van de mouwen is wit. Daarnaast is het Cork City thuisshirt 2021 uitgerust met een ronde hals. Op de rechterborst prijkt het adidas logo en de andere borst bevat de badge van de in 1984 opgerichte club. Sponsor University College Cork prijkt op het midden van de nieuwe Cork City tenues. De zijkanten van het Cork City thuistenue bevatten witte mesh panels. Het tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten groene adidas strepen. De kousen van het tenue zijn groen met witte strepen.

Cork City uitshirt 2021

Cork City draagt dit seizoen hetzelfde uitshirt als afgelopen seizoen. Dit voetbalshirt is gebaseerd op het standaard adidas TIRO19 template. Het Cork City uitshirt is rood en bevat een design van flitsende verticale lijnen met een gradiënt design in het bordeaux rood. De toelopende V-hals van dit tenue is een combinatie van rood en wit en de adidas strepen staan op de zijkanten van het Cork City uitshirt in het wit. De logo's van de club, adidas en sponsor UCC staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. De badge van de club betreft een monochroom logo. Dit betekent dat het logo geheel in stijl van de kleuren van het voetbalshirt is: rood/wit. Het Cork City uittenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje met witte adidas stripes. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie. Alle adidas tenues zijn dit jaar uitgerust met de AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en verkoeling. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Dinanga, Olugbenga, Dalling, Fenwick, Bennett en nog meer spelers.

Cork City voetbalshirt kopen

De Cork City voetbalshirts 2021 kun je vooralsnog alleen bestellen in de online clubshop. Ben je op zoek naar een gaaf retro shirt van Cork City? Bestel het dan in deze SHOPOf check goedkope Cork City t-shirts in deze winkel. Directe levering!

Cork City thuisshirt 2021

Cork City thuisshirt 2021

Cork City uitshirt 2021