Cork City voetbalshirts 2022

Cork City en kledingsponsor adidas hebben dit weekend het nieuwste Cork City thuisshirt 2022 gepresenteerd. In dit nieuwe tenue speelt de Ierse club de SSE Airtricity First Divison (het tweede niveau van Ierland) en beker thuiswedstrijden in het Turners Cross in dit seizoen. Adidas is ook dit jaar weer de producent van de Cork City tenues. Sinds 2018 is het Duitse sportmerk de kledingsponsor van de ''Rebel Army.''

Cork City thuisshirt 2022

Het adidas Cork City thuisshirt 2022 heeft een standaard adidas template, namelijk het adidas mi Competition 21 template. De body van het voetbalshirt is groen en de mouwen en de ronde hals zijn overwegend wit. Bovendien is het thuistenue uitgerust met rode details. De hals bevat een dunne rode lijn en ook de adidas strepen op de schouders zijn rood. Ook de band aan de onderzijde van de mouwen is rood. Op de rechterborst prijkt het adidas performance logo en de linkerborst is voorzien van de badge van de club. Sponsor UCC (University College Cork) versiert het midden van het tenue. Het tenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten rode adidas stripes. De kousen zijn groen en bevatten rode adidas stripes. Zoals alle adidas tenues zijn ook deze tenues uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is verwerkt in de stof van de tenues (100% polyester) en zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het adidas Cork City thuisshirt 2022, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Coffey, Murphy, Coleman, Heffernan, Bolger en nog meer spelers. Waarschijnlijk lanceren adidas en de Ierse club binnenkort ook het nieuwe Cork City uitshirt 2022. 

Cork City voetbalshirt kopen

De adidas Cork City voetbalshirts 2022 kun je vooralsnog alleen bestellen in de online clubshop. Ben je op zoek naar een gaaf retro shirt van Cork City? Bestel het dan in deze SHOPOf check goedkope Cork City t-shirts in deze winkel. Directe levering!

Cork City thuisshirt 2022

Cork City thuisshirt 2022