13 mei 2019

Corinthians uitshirt 2019-2020

Corinthians en Nike hebben afgelopen weekend het nieuwe uitshirt voor 2019-2020 officieel gelanceerd. In dit tenue speelt de Braziliaanse club de uitwedstrijden in de Brasileiro Serie en beker gedurende komend seizoen. Het tenue van Corinthians is dit seizoen een ode aan de Gaviões da Fiel, de supportersschare van de club, die dit seizoen haar vijftigste verjaardag viert. Nike is ook dit seizoen verantwoordelijk voor het design van het nieuwe thuistenue. Het Amerikaanse sportmerk verzorgt sinds 2003 de voetbalshirts van de Braziliaanse club en dit contract loopt in ieder geval nog tot 2029. Check hieronder alles van het nieuwe uitshirt! 

Zwart Corinthians voetbalshirt - een ode aan de Gaviões da Fiel

Het uitshirt van Corinthians bevat dit jaar niet de verticale, zwarte en witte banen. Het shirt is namelijk geheel zwart met een ronde hals, in het zwart/wit. Deze kleuren komen ook weer terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. Dit design is geïnspireerd door de t-shirts die de supporters van de Gaviões da Fiel dragen.  De Gaviões da Fiel is op 1 juli 1969 opgericht, maar de ideologie van de fans gaat terug naar een aantal jaar eerder. In 1965 verzamelden jonge Corinthians fans zich met als doel om zich ook op bestuurlijk niveau met de club te bemoeien. Momenteel heeft de club meer dan 120.000 leden. 

De binnenkant van de hals is uitgerust met een witte taping. Deze taping loopt ook door over de achterkant van het shirt. De binnenkant van de hals is bovendien uitgerust met een silhouet van het clublogo en op de borst van het tenue staan de logo's van Nike en de club. Het uittenue van Corinthians wordt dit seizoen compleet gemaakt door een wit broekje en zwarte kousen. Uiteraard zijn de nieuwe Corinthians uittenue weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Twee weken geleden lanceerden de club en Nike al het nieuwe thuisshirt. Dit tenue is een ode aan voormalig sterspeler Ronaldo. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe uitshirt, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Romero, Pedrinho, Vagner Love, Boselli, Jadson en nog meer sterspelers.

Corinthians voetbalshirt kopen

Het nieuwe Corinthians uitshirt voor 2019-2020 kun je vanaf mei kopen in de onderstaande winkels. Dit kan alleen voor volwassenen. Het shirt is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL & heeft een prijs van € 89,95. In de onderstaande shop vind je ook goedkope t-shirts of een hoodie van de club en kan je het shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Bestel je Corinthians voetbalshirt exclusief in deze SHOP!