5 februari 2019

Columbus Crew thuisshirt 2019-2020

De Amerikaanse voetbalclub Columbus Crew heeft in samenwerking met adidas het nieuwe thuisshirt voor 2019 en 2020 gepresenteerd. In dit nieuwe voetbalshirt speelt ''the Crew'' de Major League Soccer wedstrijden in het Mafre Stadium in Columbus. Columbus Crew is in 1994 opgericht en heeft in haar 25 jarige geschiedenis één keer de MLS Cup op haar naam geschreven. Dat was in 2008. De club van trainer Greg Berhalter heeft dit seizoen alleen een nieuw thuisshirt. Columbus Crew draagt dit seizoen namelijk hetzelfde uitshirt als vorig seizoen. Check hieronder alle details van het nieuwe thuisshirt.

Het nieuwe Columbus Crew thuisshirt voor 2019-2020 heeft een echt retro design. Het shirt bevat namelijk een all-over print van vakken over het shirt. Het zogenaamde checkered design zien we deze jaargang wel op meerdere tenues terug komen. Volgens de geruchten krijgt het nieuwe Barcelona thuisshirt voor 2019-2020 ook dit design. De vakken op het nieuwe Columbus Crew voetbalshirt zijn in stijl van de clubkleuren en dus geel. Verder is het voetbalshirt uitgerust met zwarte details. De toelopende V-hals is zwart/wit en ook de bies aan de onderkant van de mouwen heeft deze kleurencombinatie. De drie strepen van adidas bevinden zich alleen op de schouders en hebben ook deze kleur. Op de borst staan de logo's van adidas en Columbus Crew. De ster boven het logo van ''America's Hardest Working Team'' verwijst naar de gewonnen cup in 2008. Het shirt bevat ook nog een aantal details. De mouwen zijn uitgerust met de officiële Major League Soccer badges en deze zijn geheel in stijl van de kleuren van het voetbalshirt van de MLS club. De achterkant van het shirt bevat een speciale retro badge met daarin het getal 96, verwijzend naar het eerste seizoen in de Major League Soccer. De onderkant van het shirt bevat ook nog een tag met daarin de tekst ''Charter Member #01''. Het tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwart/gele kousen.

Check hieronder nog meer detailafbeeldingen van het nieuwe tenue dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Federico Higuain, Zardes, Meram, Trapp, Afful en nog meer sterspelers. Check ook het uitshirt van 2018-2019.

Helaas is het lastig om de Major League Soccer voetbalshirts in Europa te bemachtigen. Ben je op zoek naar MlS merchandising? Check het dan ook in deze winkel of deze winkel!