6 februari 2020

Columbus Crew uitshirt 2020-2021

Het nieuwe Columbus Crew uitshirt voor 2020-2021 is vandaag tegelijkertijd met alle andere Major League Soccer voetbalshirts officieel gelanceerd door adidas en de Amerikaanse club. In dit nieuwe tenue speelt Columbus Crew de Major League Soccer uitwedstrijden gedurende 2020 en 2021. De club uit Ohio eindigde vorig seizoen op een tiende plaats in de Eastern Conference. Adidas is verantwoordelijk voor het design van het nieuwe tenue van de club uit Columbus. Het Duitse sportmerk verzorgt namelijk de tenues van alle MLS clubs. Zoals ieder tenue heeft ook dit voetbalshirt een naam: The Heritage Kit! 

Zwart Columbus Crew voetbalshirt en tenue 2020-21

Het nieuwe Columbus Crew uitshirt voor 2020-2021 is volledig zwart en bevat dit seizoen een all-over print over de body. Dit betreft een gepixelde print, geïnspireerd door het patroon van de vakjes uit het logo van de club. Het nieuwe uittenue van Columbus Crew bevat verder gele details, afkomstig uit de clubkleuren van de Noord-Amerikaanse club. Het adidas logo op de rechterborst is geel en hetzelfde geldt voor de drie strepen van adidas op de rechterschouder. Deze strepen staan dit jaar verticaal in plaats van horizontaal op het tenue en zijn breder dan voorheen. Dit design is geïnspireerd door het template van de adidas tenues rondom het WK van 1994 in de Verenigde Staten. Ook de adidas EQT V-hals van het tenue heeft een jaren '90 stijl. De linkerborst van het tenue bevat het logo van de club in het zwart/geel. Boven het embleem van de club prijkt een zilveren ster. Deze ster verwijst naar de gewonnen MLS Cup van 2008. De achterkant van het tenue is geheel zwart en bevat aan de bovenkant een print van de contouren van de staat Ohio. De mouwen bevatten verder de officiële MLS badges, welke geheel in stijl van de kleuren van het nieuwe Columbus Crew uitshirt zijn. De badge betreft een badge ter ere van het 25 jarig bestaan van de competitie.

Het Columbus Crew uittenue voor 2020-2021 wordt dit seizoen compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met gele adidas strepen. Ook de kousen hebben deze kleuren. De nieuwe tenues van Columbus Crew zijn dit seizoen uitgerust met de adidas AeroReady technologie, voor een verbeterde verkoeling en ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe tenue dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Frederico Higuain, Zardes, Trapp, Afful, Mensah en nog meer sterspelers. Check ook het Columbus Crew thuisshirt voor 2020.

Columbus Crew uitshirt bestellen

Het nieuwe Columbus Crew uitshirt voor 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkel. Dit kan alleen voor volwassenen. Het tenue heeft een prijs van € 89,95 en is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. In de onderstaande shops kun je het voetbalshirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer en vind je ook nog meer MLS voetbalshirts. 

Bestel het nieuwe Columbus Crew tenue in deze SHOP

of deze winkel!