Columbus Crew thuisshirt 2021-2022

De Amerikaanse voetbalclub Columbus Crew heeft in samenwerking met kledingsponsor adidas het nieuwe Columbus Crew thuisshirt 2021-2022 officieel gepresenteerd. In dit nieuwe tenue speelt de club van trainer Caleb Porter de Major League Soccer thuiswedstrijden in 2021 en 2022. ''The Crew'' draagt dus gedurende twee seizoenen dit tenue. Dit jaar wordt er geen nieuw uitshirt gereleased. Columbus Crew draagt namelijk hetzelfde uitshirt als in 2020. Adidas is weer verantwoordelijk voor de productie en het design van de tenues. Het Duitse sportmerk is de kledingsponsor van alle MLS clubs.

Columbus Crew thuis shirt en tenue 2021-2022

Adidas en Columbus Crew hebben het Columbus Crew voetbalshirt omgedoopt tot het ''Stadium Kit.'' De inspiratie voor het tenue vormt namelijk het stadion van de club, het New Crew Stadium. Het voetbalshirt is een combinatie van grijs en wit en bevat een all-over print van zigzag banen over het tenue. Bovendien bevat de body van het tenue een zogenaamde gradiënt effect. Beide elementen zijn geïnspireerd door de architectuur van het stadion. Het tenue is daarnaast uitgerust met gele en zwarte accenten, welke onderdeel zijn van de clubkleuren van Columbus Crew. Deze kleuren komen terug in de V-hals en de band aan de onderkant van de mouwen. Ook de adidas strepen op de schouders zijn zwart. De rechterborst bevat het adidas logo en op het midden van het tenue prijkt sponsor Nation wide. Adidas is sinds de toetreding van de club in de Major League Soccer (1996) al de kledingsponsor van de club en Nationwide is sinds vorig jaar de shirtsponsor. Op de linkerborst prijkt de badge van de club. Boven dit logo staan twee sterren. Deze verwijzen naar het winnen van de MLS Cup in 2008 en 2020. Het tenue bevat verder nog een aantal speciale details. De binnenkant van de hals bevat een taping met daarin de naam van de club en aan de onderzijde van het tenue bevindt zich een tag in de vorm van de staat Ohio. De rechtermouw bevat de officiële MLS kampioensbadge en de andere mouw de reguliere Major League Soccer badge.

Het Columbus Crew uittenue 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een geel voetbalbroekje met aan weerszijden zwarte adidas strepen. Op de broekjes prijken ook de logo's van de club en adidas. De kousen zijn geel met aan de bovenkant zwarte adi stripes en daaronder een design van zwarte en gele blokken. Zoals alle adidas tenues zijn ook deze voetbalshirts weer voorzien van de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Columbus Crew thuisshirt 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Zelarayán, Zardes, Morris, Nagbe, Espinoza en andere spelers.

Columbus Crew thuisshirt bestellen

Het nieuwe Columbus Crew thuisshirt 2021-2022 kun je vanaf april bestellen in de onderstaande winkels. Dit tenue is alleen voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) beschikbaar en heeft een prijs van € 89,95. In deze webshops kun je het Columbus Crew tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer en vind je bovendien nog meer Major League Soccer voetbalshirts! Directe levering.

Bestel het nieuwe Columbus Crew tenue in deze SHOP

of deze winkel! 

 

 

Columbus Crew thuisshirt 2021-2022