11 februari 2016

Colombus Crew uitshirt 2016-2017

De Amerikaanse club Colombus Crew heeft ook een nieuw voetbalshirt voor 2016 en 2017 gelanceerd. In dit nieuwe uitshirt speelt Colombus Crew de Major League Soccer uitwedstrijden gedurende 2016 en 2017. Het nieuwe shirt van de MLS club is een ode aan de historie van de club en bevat verschillende speciale elementen.

Columbus Crew uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Colombus Crew uitshirt is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de verticale gele strepen in verschillende diktes over het gehele shirt. De gele kleur is afkomstig van de clubkleuren van de club. Verder bevat het shirt licht blauwe en rode accenten. Deze kleuren zijn gebaseerd op de kleuren van de stad Colombus en komen terug in de ronde hals en in de bies aan de onderkant van de mouwen. De binnenkant van het shirt bevat een licht blauwe baan met daarin zeventien kleine gele sterren. Deze sterren verwijzen naar de staat Ohio, waarin Colombus gelegen is. Ohio is de zeventiende staat van de Verenigde Staten. Boven dit logo staat nog een zwarte ster en aan de achterkant van de kraag staat de naam van de club. De linker borst is uitgerust met het logo van de club. De binnenkant van het shirt bevat ter hoogte van het hart het logo van de stad Colombus. Ook de linker onderkant van het voetbalshirt van Colombus Crew bevat nog een detail. Hier bevindt zich een tag met het logo van de stad. De zijkanten van eht voetbalshirt zijn uitgerust met de drie rode trademark strepen van Adidas en het logo van de Duitse kledingsponsor staat ook in het zwart op de rechter borst. De mouwen bevatten de MLS badge in het rood. Het nieuwe uittenue van Colombus Crew wordt gecompleteerd door een licht blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten rode trademark strepen van adidas. De kousen zijn overwegend wit met aan de bovenkant een licht blauwe band en drie rode strepen van Adidas. Check hieronder de foto's van het nieuwe voetbalshirt. De club uit de Verenigde Staten zal dit seizoen in hetzelfde thuisshirt spelen als in 2015 het geval was. Check dit voetbalshirt hier!

Het nieuwe Colombus Crew uitshirt 2016-2017 kan je vanaf medio maart kopen in de online shop van Subside Sports, evenals andere voetbalshirts van MLS teams. Directe levering en de mogelijkheid tot bedrukking!

Colombus -Crew -uitshirt -2016