Columbus Crew thuisshirt 2022-2023

Colombus Crew en kledingsponsor adidas hebben afgelopen weekend het nieuwe Colombus Crew thuisshirt 2022-2023 officieel gepresenteerd. In dit tenue speelt ''The Crew'' de Major League Soccer en bekerwedstrijden in 2022 en 2023. Columbus Crew speelt de thuiswedstrijden in het Lower.Com Field Stadium. Ook dit jaar speelt de club weer in de Eastern Conference, waar het vorig seizoen op een negende plek eindigde. Adidas is verantwoordelijk voor het design en de productie van het Columbus Crew tenue. Het Duitse sportmerk is de kledingsponsor van alle Major League Soccer clubs.

Columbus Crew thuisshirt 2022-2023

Het nieuwe Columbus Crew thuisshirt 2022-2023 is door de club en adidas omgedoopt tot het '' Gold Standard Kit'' en is geïnspireerd door de mentaliteit en de vastberadenheid van het team, alsook de passie van de supporters. Het voetbalshirt is geheel en bevat een all-over print van ruiten en geometrische vormen. Dit design heeft wat weg van de print op het Atlanta United uitshirt 2022-2023, dat ook deze week door adidas gelanceerd werd. Verder is het nieuwe Columbus Crew uittenue uitgerust met zwarte details. De ronde hals en de adidas strepen op de schouders zijn zwart en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. Op de rechterborst prijkt het adidas logo en de linkerborst bevat de badge van de club. Boven deze badge staan twee sterren, welke verwijzen naar de MLS kampioenschappen van 2008 en 2020. Sponsor Nationwide versiert het midden van het tenue en de rechtermouw bevat het logo van subsponsor Tipico. Zoals alle Major League Soccer voetbalshirts bevat het Columbus Crew tenue verschillende details. De linkermouw bevat de officiële Major League Soccer badge. Deze badge is geheel in stijl van de kleuren van het voetbalshirt: zwart/geel/wit. In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt staat het zogenaamde “Crew96'' logo. Dit is een visuele interpretatie van de hashtag #Crew96, welke verwijst naar het feit dat Columbus Crew de eerste club in de geschiedenis van de MLS is en naar de eerste wedstrijd van het team in 1996. In het getal 96 is een design van ruiten verwerkt, welke symbool staan voor de architectuur van de bogen in strategen van het historische Short North Arts District, vlakbij het stadion van de club. De linker onderzijde van het tenue bevat ook een speciale ''Crew96'' badge. Het Columbus Crew thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten gele adidas strepen. De kousen zijn geel met zwarte adidas strepen.

Zoals alle adidas tenues zijn de nieuwe Columbus Crew voetbalshirts uitgerust met de adidas AeroReady en Heat.RDY technologie. Deze systemen zijn in het materiaal van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de perfecte afvoer van vocht en ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Columbus Crew voetbalshirt 2022-2023, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Zelarayán, Zardes, Yeboah, Mensah, Morris, Williams, Nagbe en nog meer spelers. De club speelt in 2022 de uitwedstrijden in het Columbus Crew uitshirt 2021-2022. 

Columbus Crew voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Columbus Crew thuisshirt kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop en de Verenigde Staten. Het voetbalshirt is € 89,95 en beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Check wel andere nieuwe MLS voetbalshirts in de onderstaande winkels. Directe levering!

Bestel je MLS voetbalshirt altijd in deze SHOP

of deze winkel! 

Columbus Crew thuisshirt 2022-2023

Detail Columbus Crew thuisshirt 2022-2023

Detail Columbus Crew thuisshirt 2022-2023