27 februari 2017

Columbus Crew thuisshirt 2017-2018

Vrijwel alle nieuwe Major League Soccer voetbalshirts voor 2017-2018 zijn gelanceerd. Afgelopen weekend is namelijk ook het nieuwe Columbus Crew shirt voor 2017-2018 bekend gemaakt door adidas en de Amerikaanse club. In dit nieuwe shirt speelt de club uit Columbus (Ohio) de thuiswedstrijden in het Mapfre Stadium gedurende 2017 en 2018. Zoals van alle teams in de MLS is adidas ook kledingsponsor van de in 1996 opgerichte club, die in 2008 de MLS Cup won. Check hieronder alle details van het nieuwe voetbalshirt van Columbus Crew. Zoals alle adidas Major League voetbalshirt voor 2017 bevat ook dit shirt unieke details!

Wil je een Major League Soccer shirt kopen? Check dan alle shirts in deze SHOP of alle adidas voetbalshirts in deze online winkel!


Columbus -crew -thuisshirt -2017-2018

Columbus Crew thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Columbus Crew shirt voor 2017-2018 is geheel in stijl van de clubkleuren van de Amerikaanse club en is geel. Verder bevat het shirt zwarte accenten, welke terug komen in de v-hals en in de drie strepen van adidas over de schouders en mouwen. Verder is het shirt uitgerust met een flitsend patroon over de zijkanten van het shirt. De zijkanten van het nieuwe trikot van de club van trainer Gregg Berhalter (voormalig speler van PEC Zwolle, Sparta en Cambuur) zijn uitgerust met een patroon van gele en zwarte ruiten, welke zijn geïnspireerd door het logo van de club. Op de borst van het nieuwe shirt staan de logo's van de club en de adidas. Boven het logo van de club op de linker borst prijkt een gouden ster, welke verwijst naar het kampioenschap in 2008. Hoofdsponsor ACURA staat op het midden van het shirt. Zoals alle MLS voetbalshirts voor 2017 bevat het nieuwe Columbus Crew shirt verschillende details. Op beide mouwen is de Major League Soccer badge bevestigd. Deze badges zijn geheel in stijl van de clubkleuren van de club. De linker onderkant van het voetbalshirt bevat een speciaal label met de tekst: ''Charter Member #01.'' De achterkant van het shirt bevat net onder de kraag de vlag van Ohio en aan de binnenkant van de kraag staat de tekst: ''Glory to Columbus.''

Columbus -crew -shirt -2017-adidas

Het nieuwe Columbus Crew thuistenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met gele details. Ook de kousen hebben deze kleurencombinatie. Zoals alle tenues van adidas zijn de tenues van Columbus Crew uitgerust met de adidas Climacool of Climalite technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Columbus -crew -tenue -2017

Columbus Crew voetbalshirt kopen

Het nieuwe Columbus Crew shirt en tenue voor 2017-2018 kan je vooralsnog alleen in de clubshop kopen. Vanaf begin maart 2017 scoor je het shirt in de onderstaande shop voor volwassenen. Het shirt heeft een prijs van € 84,95 en kan uiteraard bedrukt worden met de naam en het nummer van jouw favoriete speler of een eigen naam en nummer! Directe levering gegarandeerd!

Scoor het nieuwe shirt (binnenkort) in deze SHOP

of alle adidas voetbalshirts in deze online winkel!

Columbus -crew -voetbalshirt -2017