7 januari 2018

Columbus Crew uitshirt 2018-2019

De Amerikaanse club Columbus Crew heeft de nieuwe uitshirts voor 2018 dit weekend officieel bekend gemaakt onder het motto: ''THE BLACK KIT.'' In dit nieuwe voetbalshirt speelt Columbus Crew de uitwedstrijden in de Major League Soccer, welke in maart weer van start gaat. Adidas is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de tenues van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Mapre Stadium. Het Duitse sportmerk is namelijk van alle clubs op het hoogste niveau in de Verenigde Staten kledingsponsor. Dit jaar presenteren adidas en de club van trainer Gregg Berhalter geen nieuw thuisshirt. Het thuisshirt van 2017 wordt ook in 2018 gedragen. Meer weten over het nieuwe uitshirt van Columbus Crew? Check hieronder de details!

Zwart Columbus Crew uit shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe Columbus Crew uitshirt voor 2018-2019 is geheel in stijl van de clubkleuren van ''The Crew.'' Het shirt is namelijk overwegend zwart en herbergt gele details. Deze gele accenten komen terug in het logo van adidas op de rechter borst en het embleem van de club op de linker borst. Boven het logo van de Amerikaanse club prijkt een ster. Deze ster verwijst naar de gewonnen MLS Cup (het kampioenschap) in 2008. Ook de Major League Soccer badges op de beide mouwen zijn zwart/geel. De drie strepen van adidas staan op dit shirt aan de zijkanten en zijn zwart/zilver. Op het midden van het tenue prijkt het logo van sponsor ACURA. Verder is het voetbalshirt uitgerust met een ronde hals met één knoopje. Het nieuwe tenue is bovendien uitgerust met een aantal speciale details. Zo bevat de onderkant van het shirt een speciaal label met daarop de tekst: ''Charter Member #01.'' Dit verwijst naar het feit dat de club in 1996 als één van de eerste clubs een MLS licentie kreeg. Daarnaast bevat het shirt een speciaal retro logo van de club, welke verwijst naar het eerste MLS seizoen van de club in 1996. Dit logo is te vinden aan de bovenkant van de achterkant van het voetbalshirt.

Het nieuwe Columbus Crew uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten weer zwarte adidas strepen. Op het broekje staan ook weer de logo's van de club en adidas in het geel. De kousen zijn ook zwart met gele details. Dit jaar wordt er geen nieuw thuisshirt geïntroduceerd. Check hier het thuisshirt voor 2017-2018.

Columbus voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Columbus Crew shirt voor 2018-2019 kan je vanaf februari 2018 bestellen in de onderstaande online winkel. De prijs van het shirt is ongeveer € 90,-. Check daar ook andere voetbalshirts van MLS clubs. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwe shirt in deze SHOP

of alle adidas voetbalshirts in deze online winkel!