18 juli 2016

Club Brugge voetbalshirts 2016-2017

De nieuwe voetbalshirts van Club Brugge voor 2016-2017 zijn dit weekend officieel bekend gemaakt door kledingsponsor Nike en de Belgische kampioen. In deze nieuwe shirts speelt de club de wedstrijden in de Belgische Eerste klasse, de beker en de Champions League gedurende 2016-2017. Club Brugge werd afgelopen seizoen kampioen van België en speelt daarom komend seizoen Champions League. Dit weekend lanceerde de club tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt, uitshirt en 3e shirt van de club. Alle nieuwe shirts staan in het teken van het 125 jarig bestaan van de club. We bespreken deze nieuwe tenues hieronder.

Club Brugge thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Club Brugge thuisshirt voor 2016-2017 is komend jaar geheel blauw en heeft een vrij simpel design. Het shirt is voorzien van zwarte accenten, welke terug komen aan de achterkant van de v-hals en in de bies aan de onderkant van de mouwen. De rechter borst van het nieuwe thuisshirt bevat het logo van kledingsponsor Nike. Het Amerikaanse sportmerk verzorgt sinds het seizoen 2013-2014 de tenues en trainingskleding van de club. De andere borst bevat het logo van de club. Boven het logo van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Jan Breydelstadion prijkt een ster. Deze ster verwijst naar veertien landskampioenschappen van de club in België. Per tien kampioenschappen mag er een ster aan het logo toegevoegd worden in België. Bovendien bevat het logo van de club komend seizoen een speciale krans ter ere van het 125 jarig bestaan van de club dit jaar. In deze krans zijn het oprichtingsjaar (1891) en de huidige jaargang (2016) verwerkt. Hoofdsponsor Daikin, welke sinds 2015 deze functie vervult, staat op het midden van het voetbalshirt. De achterkant van het shirt is uitgerust met een subsponsor van de club, PROXIMUS. Bovendien bevat het shirt de leus van de club: ''No sweat, no glory.'' Het nieuwe thuistenue van Club Brugge wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met blauwe details.

Club Brugge uitshirt 2016-2017

Het nieuwe uitshirt van Club Brugge voor 2016-2017 is dit jaar wit met een diagonale baan van de rechter schouder naar de linker onderkant van het shirt. Deze baan is rood en heeft naar de onderkant een vervagend effect. Verder is dit uitshirt uitgerust met een ronde hals. De logo's van de club, Nike en de sponsoren staan op dezelfde plek als op het thuisshirt.

Club Brugge 3e shirt 2016-2017

Club Brugge heeft komend seizoen ook een 3e shirt. In dit 3e shirt zullen vooral de uitwedstrijden in de Champions League gedurende 2016-2017 gespeeld worden. Dit shirt staat ook geheel in het teken van het 125 jarig bestaan van de club en is geheel goud met een crew neck. Verder bevat dit shirt weinig spannende details. Dit nieuwe tenue wordt gecompleteerd door een goud short en gouden kousen. Check hieronder de foto's van de nieuwe voetbalshirts en tenues van ''Blauw-Zwart''. Alle tenues van de club zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. In deze nieuwe shirts schitteren sterren als Vormer, Van Rhijn, Simons, Vossen, Diaby, Rafaelov, De Bock en nog meer sterspelers.

Club Brugge voetbalshirt kopen

Het nieuwe Club Brugge shirt voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de clubshop van de club. Het thuisshirt heeft een prijs van € 98,-, terwijl het uitshirt en 3e shirt een prijs van € 80,- hebben. Het nieuwe shirt kan je vanaf binnenkort ook kopen in de onderstaande shop. Hier kan je het voetbalshirt van Club Brugge ook laten voorzien van een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Scoor het nieuwe shirt in deze online shop! 

of scoor in deze shop het populaire CLUB Brugge retro shirt!

Club -brugge -voetbalshirts -2016-2017

Club -brugge -logo -125-jaar