De Belgische club Club Brugge heeft vandaag de nieuwe voetbalshirts voor het seizoen 2015-2016 officieel gelanceerd. In deze voetbalshirts speelt Club Brugge de Belgische Jupiler League, Europese en bekerwedstrijden gedurende het seizoen 2015-2016. Club Brugge speelt dit seizoen Europa League en is ingedeeld in poule D met Napoli, FC Midtjylland en Legia Warschau. De Belgische club heeft tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt en uitshirt officieel gelanceerd.

Club Brugge thuisshirt 2015-2016

Het Club Brugge thuisshirt 2015-2016 is gebaseerd op het Nike Park V template en wordt traditioneel gekenmerkt door de blauwe en zwarte verticale banen over het shirt. Ook de mouwen hebben dit design. Verder is het shirt uitgerust met een ronde hals. De rechter borst bevat het logo van Nike en de andere borst het logo van de club. Shirtsponsor Daikin versiert het midden van het shirt. Het nieuwe thuistenue van Club Brugge wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met blauwe details. Het nieuwe uitshirt van Club Brugge voor 2015-2016 heeft een vrij simpel design en is geheel rood. Het shirt is daarmee gebaseerd op het voetbalshirt van 1975-1976. Dit is voor Club Brugge een belangrijk jaar geweest, omdat het toen tot de finale van de UEFA Cup reikte. In de finale was Liverpool echter te sterk voor Club Brugge.

Club Brugge uitshirt 2015-2016

Het nieuwe uitshirt bevat een rechte hals en op het midden van de borst staan twee blokjes in de clubkleuren van de Belgische club met daarin het oprichtingsjaar van Club Brugge: 1891. De logo's van Nike, Club Brugge en Daikin staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het nieuwe uittenue van Club Brugge wordt gecompleteerd door een rood short en rode kousen met witte details. Check hieronder de foto's van de nieuwe Club Brugge voetbalshirts 2015-2016, waarin sterren als Refaelov, Vazquez, Simons, Vormer en nog meer sterren gedurende 2015-2016 spelen. 

Club Brugge voetbalshirt kopen

Het nieuwe Club Brugge thuisshirt en uitshirt voor 2015-2016 kan je zowel voor kinderen als voor volwassenen kopen. De prijs van het shirt voor kinderen is € 75,- en voor kinderen € 60,- in de officiële Club Brugge voetbalshop. Laat ook je voetbalshirt bedrukken met een eigen naam en nummer of één van de sterspeler van de club. Check ook het nieuwe trainingspak en trainingsshirt of de andere beschikbare Club Brugge producten in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending!

Koop het hier... en deel hieronder je mening!

Club Brugge Voetbalshirts 2015-2016