En ook het nieuwe Chili uitshirt 2015-2016 is vandaag officieel gelanceerd door Nike en de Chileense voetbalbond. In dit uitshirt speelt het nationale elftal van Chili de wedstrijden gedurende de periode 2015-2017. Dit betekent dat Chili de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018 en de wedstrijden tijdens de Copa America van 2015 speelt in dit voetbalshirt. Nike is de nieuwe kledingsponsor van Chili de komende acht jaar en heeft Puma opgevolgd, welke de afgelopen vijf jaar kledingsponsor was van de voetbalbond.

Chili uittenue 2015-2016

Het nieuwe Chili uitshirt 2015-2017 is evenals het nieuwe Chili thuisshirt geheel in stijl van de kleuren van de Chileense vlag. Het voetbalshirt is namelijk geheel wit en wordt gekenmerkt door de blauwe polo kraag. Verder bevat het shirt de rode accenten uit de vlag van het land. Deze rode kleur komt terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. Ook de binnenkant van de kraag bevat een detail uit de Chileense vlag. Hier bevindt zich namelijk een driehoek met het design van de Chileense vlag. De rechter borst bevat het logo van Nike in het blauw en de andere borst is uitgerust met het logo van de Chileense voetbalbond. Het nieuwe Chili uittenue wordt gecompleteerd door een geheel wit voetbalbroekje met daarop de logo's van de nieuwe kledingsponsor en de voetbalbond. De kousen van het nieuwe uittenue van Chili zijn wit met aan de bovenkant een rode band. De swoosh van Nike onder deze band is blauw. Check hieronder de foto's van het nieuwe Chili uitshirt 2015-2016, welke gedragen wordt door sterren als Vidal, Isla, Alexis, Vargas en nog meer Chileense sterspelers! 

Chili uitshirt 2015-2017 kopen

Het nieuwe Chili uitshirt 2015-2016 kan je vanaf september/oktober 2015 kopen in de online shop van Subside Sports, evenals de Chili retro shirts en speciale t-shirts! Laat daar ook je Chili voetbalshirt bedrukken met een eigen naam en nummer of één van de sterspelers.

Koop het hier... en deel hieronder je mening!

Chili -uitshirt -2015-2016