Chili uitshirt 2020-2021

Vandaag hebben de Chileense voetbalbond en Nike niet alleen het nieuwe thuisshirt van ''La Roja'''gepresenteerd, maar ook het nieuwe Chili uitshirt 2020-2021. Dit tenue wordt gedragen tijdens de wedstrijden in de Copa America 2020, welke in 2021 gespeeld gaat worden. Ook tijdens de kwalificatie- en de oefenwedstrijden voor het WK van 2022 wordt dit nieuwe uittenue gedragen door het Chileense voetbalelftal. Nike is ook weer verantwoordelijk voor het design van het nieuwe tenue van het keurkorps van bondscoach Reinaldo Rueda. Deze functie heeft het Amerikaanse sportmerk sinds 2015 en dit contract loopt in ieder geval nog tot de zomer van 2023.

Chili uit shirt en tenue 2020-2021

Het nieuwe uitshirt van Chili voor 2020-2021 heeft een opvallend design. Het tenue is, zoals altijd, overwegend wit en bevat ook de andere kleuren van de Chileense vlag. Zo is de bovenkant van het tenue geheel blauw en bevindt zich op de mouwen een print van rode driehoeken, welke wat weg hebben van vleugels. Dit design is geïnspireerd door de vleugels van de nationale vogel van het Zuid Amerikaanse land, de Andeaanse condor. Een ander opvallend design van het tenue zijn de zigzag strepen aan de zijkanten van het voetbalshirt. Deze strepen zijn onderdeel van een nieuw template van Nike en komen ook terug op het nieuwe Nederlands Elftal EK 2020 voetbalshirt. Op het tenue van Chili zijn deze bliksemschicht banen een combinatie van rood en blauw, ook weer geheel in stijl van de kleuren van de vlag van het Zuid Amerikaanse land. De swoosh van Nike staat in het rood op de rechterborst. De andere borst bevat het logo van de Chileense voetbalbond, de Federación de Fútbol de Chile (FFCh). Verder bevat het tenue een witte, ronde hals met aan de achterkant een v-opening. Een speciaal detail bevindt zich in de nek van het tenue. Hierin is het getal 125 verwerkt en dit verwijst naar het 125 jarig bestaan van de voetbalbond van het land. Het Chili uittenue 2020-2021 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een blauwe taping. In deze tapjng zijn witte diamanten verwerkt. Op de voetbalbroekjes staan ook weer de logo's van de voetbalbond en Nike. De kousen van het Chili tenue bevat aan de bovenkant een blauw zigzag design en zijn verder geheel wit. 

Zoals alle tenues van Nike zijn de nieuwe voetbalshirts van Chili uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte afvoer van vocht en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als  Vidal, Alexis Sánchez, Medel, Aránguiz, Jara, Isla en nog meer sterspelers.

Chili voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Chili uitshirt 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen en kinderen. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) € 89,95 en voor kinderen € 69,95. In de onderstaande shops kun je het shirt van Chili ook bedrukken met een eigen naam en nummer. en vind je bovendien goedkope t-shirts van het nationale voetbalelftal. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Chili voetbalshirt altijd in de Chili fanshop!  (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts)

of deze SHOP! 

Chili uitshirt 2020-2021

Chili uittenue 2020-2021

Chili uittenue 2020-2021