13 maart 2019

Chili vrouwen voetbalshirts 2019-2021

Voor het eerst in de geschiedenis hebben de dames van het Chileense vrouwenvoetbalelftal zich geplaatst voor de eindronde van het wereldkampioenschap. Speciaal ter ere van deze gelegenheid heeft Nike nieuwe tenues voor het Chileense vrouwenelftal gelanceerd. In deze tenues spelen de Chileense dames niet alleen tijdens het WK in Frankrijk, maar ook andere wedstrijden gedurende de periode 2019-2021. De vrouwen van Chili nemen het in poule F op tegen de Verenigde Staten, Thailand en Zweden. De shirts van de Chilleense vrouwen hebben overigens hetzelfde design als de tenues die de mannen van Chili dragen. Check hieronder alle details van het nieuwste thuisshirt en uitshirt van de dames.

Wil je het Chileense vrouwenteam aanmoedigen? Check dan een super uitgebreid aanbod voetbalshirts en t-shirts in deze winkel! 

 

Chili vrouwen thuisshirt WK 2019

Het nieuwe voetbalshirt van de vrouwen van Chili heeft dezelfde stijl als het thuisshirt van de mannen en heeft dus een echte ''La Roja'' look. Het nieuwe thuisshirt is geheel rood en is bovendien uitgerust met blauwe accenten. De blauwe accenten zijn met name te vinden in de vapor hals. De zijkanten van de kraag zijn namelijk blauw en hetzelfde geldt voor de taping aan de binnenkant van de hals. Deze loopt door over de achterkant van de nek en bevat een schild met daarin de ster uit het logo van de voetbalbond in het zilver/blauw. De binnenkant van de hals bevat ook een ster. Deze achtpuntsster is een verwijzing naar de Mapuche oorlogsvlag. Verder is de body van het Chili vrouwenvoetbalshirt uitgerust met een design van dunne, horizontale strepen en staan op de borst de logo's van Nike en de voetbalbond. Onderdeel van het Vapor template zijn ook de zigzag strepen op de mouwen. Deze ontbreken dan ook niet op de nieuwe Chili tenues. Het thuistenue van de Chileense vrouwen wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten zigzagstrepen. De kousen van het tenue zijn geheel wit, waardoor het gehele tenue de kleuren heeft van de Chileense vlag.

Chili vrouwen uitshirt WK 2019

Het nieuwe uitshirt van de vrouwen van Chili is een ode aan de nationale vogel van Chili, de Andescondor. Het Chili uitshirt is namelijk wit en bevat opvallende horizontale, rode en blauwe strepen over de body van het shirt. Deze banen lopen door elkaar en vormen de vleugels van de nationale vogel van het land. Deze snelle strepen staan ook weer symbool voor de ontwikkeling van het Chileense vrouwenelftal. Verrder bevat het nieuwe uitshirt van het Chileense dameselftal dezelfde elementen als het thuisshirt. Ook dit shirt is uitgerust met een combinatie van een diagonale en rechte hals. De binnenkant van de hals bevat een rode strip. Ook deze taping loopt door over de achterkant van het shirt en bevat ook de ster uit het embleem van de bond. De binnenkant van de hals bevat ook weer de achtpuntsster en op de borst prijken de logo's van de bond en Nike. Een wit voetbalbroekje en witte kousen met een blauwe band op het midden maken het uittenue compleet. 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Chili tenues, die vanaf nu gedragen worden door speelsters als Francisca Lara, Yanara Aedo, Carla Guerrero, Maria José Rojas, Javiera Grez en nog meer speelsters.

Chili vrouwen voetbalshirt en tenue kopen

De nieuwe vrouwen voetbalshirts van Chili kun je vanaf 16 mei bestellen in de onderstaande webshops. De prijs van de tenues is € 85,- en deze kun je bestellen in de maten XS, S, M, L en XXL. Check ook goedkope t-shirts en hoodies om het nationale vrouwenteam van Chili mee aan te moedigen! Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Chili tenue altijd in deze winkel!