Dit zijn de Chili voetbalshirts 2024-2025

De Chileense voetbalbond en adidas hebben de nieuwe Chili Copa América 2024 voetbalshirts officieel gelanceerd! In deze voetbalshirts speelt het Chileense voetbalelftal niet alleen de Copa América wedstrijden, maar ook de andere interlands gedurende de periode 2024-2025. In de poulefase van het Zuid Amerikaans kampioenschap speelt Chili in poule A tegen Argentinië en Peru! Adidas is sinds 2021 de kledingsponsor van het nationale elftal en is ook dit jaar de producent van de tenues. 

Chili thuisshirt 2024-2025

Het thema van het Chili thuisshirt 2024-2025 is de nationale trots en het Chileense DNA. Het Chili thuisshirt is rood en bevat zowel op de onderkant als ter hoogte van de schouders een patroon van ruiten in verschillende groottes. Deze ruiten zijn geïnspireerd door de ster uit het logo van de voetbalbond en de nationale vlag, waardoor het voetbalshirt de pure nationale trots uitstraalt. Aan dit design heeft adidas retro elementen toegevoegd. De zijkanten van het Chili thuisshirt zijn namelijk uitgerust met een witte golf. Deze golf is kenmerkend voor het adidas TIRO24 template, dat geïnspireerd is door het Teamgeist template van 2006. Het thuisshirt is bovendien in stijl van de kleuren van de nationale vlag. De adidas strepen op de schouders en de rand in de ronde hals zijn namelijk blauw. Het adidas logo staat op de rechterborst en de linkerborst bevat het logo van de Chileens voetbalbond, de Federación de Fútbol de Chile (FFCh). In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt staat de tekst: ‘’ORGULLO CHILENO’’ (Chileense trots). Het Chili thuistenue wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje met een witte golf. Op het voetbalbroekje ontbreken dit jaar de adidas strepen. De sokken van het thuistenue zijn rood en bevatten een wit adidas logo.

Chili uitshirt 2024-2025

Het Chili uitshirt 2024-2025 is wit en bevat ook een golf op de zijkanten. Deze golf is rood en bevat hetzelfde patroon van ruiten als op het thuisshirt. Ook het vlak ter hoogte van de oksels heeft dit patroon. De adidas strepen en de rand in de v-hals zijn ook rood, terwijl het adidas logo op de rechterborst blauw is. De linkerborst is uitgerust met het logo van de voetbalbond en heeft een rode rand. Op de achterkant van het uitshirt staat dezelfde tekst als op het thuisshirt in de kleuren van de vlag. Het Chili uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een rode golf. Ook deze golf heef het patroon van ruiten. De sokken zijn wit.

Chili voetbalshirt bestellen

De nieuwe adidas Chili voetbalshirts 2024-2025 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL, XXL, XXXL) zijn de voetbalshirts € 99,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176) € 74,95. Check bovendien andere merchandising van het nationale elftal in deze winkels!

Dit zijn de Chili voetbalshirts 2024-2025
Dit zijn de Chili voetbalshirts 2024-2025
Dit zijn de Chili voetbalshirts 2024-2025