18 maart 2016

Chili Copa America Centenario uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Chili uitshirt voor 2016-2017 is vandaag officieel bekend gemaakt door de Chileense voetbalbond en Nike. In dit nieuwe shirt speelt het nationale elftal van Chili de uitwedstrijden tijdens de Copa America Centenario en de resterende uitwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018 gedurende deze periode. Chili dient haar titel tijdens het Zuid Amerikaanse kampioenschap te verdedigen. Vorig jaar won het land namelijk de editie. Ter ere van het 100 jarig bestaan van het toernooi vindt het dit jaar opnieuw plaats, maar dan buiten het continent. Het toernooi wordt dit jaar georganiseerd door de VS. Tot zover wat achtergrond details over de periode dat het nieuwe uitshirt wordt gedragen. Nu het design van het nieuwe shirt.

Chili uittenue 2016-2017

Het nieuwe Chili voetbalshirt voor de Copa Centenario uitwedstrijden is overwegend wit met zowel rode als blauwe details. De rode en blauwe details zijn gebaseerd op de kleuren uit de vlag van het land. De zijkanten van het Chili uitshirt 2016-2017 bevatten een blauwe strip. Ook het logo van kledingsponsor Nike op de rechter borst is blauw. Het Amerikaanse sportmerk werd na de gewonnen Copa America van 2015 als nieuwe kledingsponsor gepresenteerd door de voetbalbond van Chili. Tijdens het toernooi en de periode ervoor was Puma nog kledingsponsor. De rode details komen terug in een strip om de hals en in de omranding van het logo van de voetbalbond op de linker borst. De naam van de voetbalbond is Federacion de Futbol de Chili. Verder bevat het shirt van de Zuid Amerikanen een kleine v-hals. Het nieuwe Chili uittenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een blauwe strip. De logo's van Nike en de voetbalbond staan ook op de shorts. De kousen van het nieuwe tenue zijn geheel wit. Check hieronder de foto's van het nieuwe Chili voetbalshirt, waarin sterren als Alexis Sanchez, Vidal, Vargas en Valdivia de komende twee seizoenen spelen tijdens de uitwedstrijden van het nationale elftal. De nieuwe Chili uittenues zijn door Nike uitgerust met het Climacool systeem, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en afvoer van vocht, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check bovendien meer over het nieuwe Chili thuisshirt 2016-2017.

Chili voetbalshirt kopen

Het nieuwe Chili uitshirt voor 2016-2017 kan je vanaf medio april kopen in de onderstaande shops. Deze voetbalshirts zijn voor zowel kinderen als volwassenen beschikbaar. De prijs van het uitshirt voor volwassenen is ongeveer € 85 en voor KIDS€ 70,-. Uiteraard kan je deze shirts laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de naam en het nummer van één van de spelers. Wil je goedkopere of andere Chili t-shirts, retro shirts of trainingskleding kopen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Of vergelijk de prijzen. Directe levering!

Koop het nieuwe Chili voetbalshirt in deze CHILI store

in deze officiële shop (inclusief t-shirts en retro shirts)


Chili -uitshirt -2016-2017

Chili -voetbalshirt -uit -2016-2017