CF Montréal uitshirt 2022-2023

CF Montréal en adidas hebben afgelopen weekend het nieuwe CF Montréal uitshirt 2022-2023 officieel gepresenteerd. In dit voetbalshirt speelt de Canadese club de Major League Soccer en bekerwedstrijden gedurende 2022 en 2023. Ook dit jaar speelt Montréal weer in de Eastern Conference, waar het vorig seizoen op een tiende plek eindigde. Het CF Montréal voetbalshirt is opnieuw geproduceerd door adidas. Het Duitse sportmerk is de kledingsponsor van alle MLS clubs.

CF Montréal uit shirt en tenue 2022-2023

Het CF Montréal uitshirt 2022-2023 is door de club en adidas omgedoopt tot het ''Secondaire Kit'' en is een eerbetoon aan de historie van de club. In het tenue is dan ook de kleur blauw verwerkt, wat de belangrijkste clubkleur van CF Montréal is. Het voetbalshirt is overwegend wit en bevat een all-over print van van blauwe lijnen, die kriskras over het voetbalshirt lopen. Deze print heeft wat weg van de print op het Arsenal uitshirt 2020-2021 en staat symbool voor het blauwe bloed dat door de aderen van iedere Montréal CF supporter loopt. Verder is het tenue afgewerkt met zwarte accenten. De overlappende V-hals is overwegend zwart en hetzelfde geldt voor de adidas strepen op de schouders en de band aan de onderkant van de mouwen. Op de rechterborst prijkt het adidas logo en de linkerborst is uitgerust met de badge van de club. Dit betreft een monochrome badge. Het logo heeft niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het voetbalshirt. Ook de officiële Major League Soccer badge op de linkermouw is een combinatie van wit en zwart. Het tenue bevat nog meer details. De linker onderkant van het tenue bevat het motto van de club: ''Droit Devant'' en in de nek op de achterzijde van het tenue prijkt een graphic van de fleur-de-lys uit het clublogo en de vlag van Montréal. Hoofdsponsor BMO versiert het midden van het tenue. Het Montréal CF uittenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten zwarte adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen van het Montréal CF tenue.

Zoals alle voetbalshirts van adidas zijn de Montréal voetbalshirts uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof (100% polyester) van de tenues verwerkt en zorgt voor de perfecte afvoer van vocht en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het CF Montréal uitshirt 2022-2023, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Wanyama, Kamara, Corbo, Hamdy, Quioto, Torres, Zouhir en nog meer spelers. De club speelt in 2022 de thuiswedstrijden in het Stade Saputo in het CF Montréal thuisshirt 2021-2022.

CF Montréal voetbalshirt bestellen

De nieuwe Montreal Impact voetbalshirts kun je vanaf nu bestellen in de officiële clubshop van de Canadese club. Ben je op zoek naar andere Major League Soccer voetbalshirts? Bestel deze direct in in deze SHOP of deze winkel! 

CF Montreal uitshirt 2022-2023

CF Montreal uitshirt 2022-2023

CF Montreal uitshirt 2022-2023

CF Montreal uitshirt 2022-2023

CF Montreal uitshirt 2022-2023