Montreal Impact uitshirt 2020-2021

Adidas en Montreal Impact hebben vandaag het nieuwe Montreal Impact uitshirt voor 2020-2021 gelanceerd. Dit gebeurde op een speciaal evenement ter ere van het 25 jarig bestaan van de Major League Soccer, waarbij alle nieuwe MLS tenues werden bekend gemaakt. In dit nieuwe uittenue speelt Montreal Impact de uitwedstrijden in de Major League Soccer gedurende 2020 en 2021. Ook dit seizoen is adidas weer verantwoordelijk voor het design van het tenue van de Canadese club. Adidas is kledingsponsor van alle clubs in de Amerikaanse competitie.

Montreal Impact uit shirt en tenue 2020-2021

Het nieuwe Montreal Impact uitshirt voor 2020-2021 heeft dit seizoen een retro design. Het tenue is grijs en wordt gekenmerkt door de vijf, dunne, witte, verticale pinstripes over het tenue. Ook de bies aan de onderkant van de mouwen is wit en hetzelfde geldt voor de adidas EQT V-hals van het tenue. Deze V-hals is geïnspireerd door de V-hals van de adidas tenues rondom het WK van 1994, dat toevallig of niet ook in de Verenigde Staten plaats vond. Hetzelfde geldt voor het design van de drie adidas strepen. Deze staan dit jaar niet meer op beide mouwen, maar alleen op de rechtermouw en ook nog eens verticaal in plaats van horizontaal. Deze strepen zijn zwart. Ook het adidas logo op de rechterborst is zwart en de linkerborst bevat het logo van de club. Sinds 2011 is de Bank of Montreal (BMO) de hoofdsponsor van de club en het logo van de bank prijkt op het midden van de tenues. De linkerborst van het tenue bevat het logo van de club. De mouwen van het tenue zijn uitgerust met de officiële Major League Soccer badges. Deze badge is ook in stijl van de kleuren van het tenue en is grijs/zwart/wit. Verder bevat het tenue nog speciale details. De onderkant van het tenue bevat een print van de contouren van Montreal met de initialen van de club: IMFC. 

Het nieuwe Montreal Impact uittenue voor 2020-2021 wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. De kousen zijn grijs met zwarte en witte details. De nieuwe tenues van de Canadese club bevatten, net als alle andere adidas tenues, de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor een verbeterde vochtafvoer en ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe uitshirt, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Bojan Krkic, Piatti, Sagna, Piette, Bush, Fanni, Taider en nog meer spelers. Check ook het Montreal Impact thuisshirt. 

Montreal Impact uitshirt bestellen

Het nieuwe Montreal Impact uitshirt van adidas kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het tenue is € 89,95 en kun je vanaf nu bestellen in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. In deze winkels vind je ook alle andere voetbalshirts van Major League Soccer teams. Directe levering!

Bestel het nieuwe Montreal Impact voetbalshirt in deze SHOP

of deze winkel! 

Montreal Impact voetbalshirt 2020-2021