CF Montréal uitshirt 2021-2022

Een aantal dagen na het nieuwe CF Montréal thuisshirt 2021-2022 hebben adidas en de Canadese voetbalclub nu het nieuwe CF Montréal uitshirt 2021-2022 officieel gepresenteerd. In dit nieuwe uitshirt speelt Montreal Impact de Major League Soccer uitwedstrijden in 2021 en 2022. CF Montreál strijdt ook dit seizoen weer met dertien andere clubs in de Eastern Conference om een plek in de play-offs van de Major League Soccer Cup.

CF Montréal uit shirt en tenue 2021-2022

Het nieuwe CF Montréal uitshirt 2021-2022 heeft een standaard template, namelijk het adidas Condivo 20 template. Dit template komt met name tot uiting in de adidas EQT collar. Deze kraag, welke geïnspireerd is de door de voetbalshirts van de jaren '90, is een combinatie van een V-hals en opstaande kraag. De drie adidas strepen zijn in het zwart diagonaal op de rechter schouder geplaatst en ook dit geeft het voetbalshirt een echte jaren '90 look. Verder is het Club de Foot Montréal uitshirt 2021-2022 geheel grijs met een design van dunne, verticale pinstripes. Een ander kenmerk van het adidas Condivo 20 template is de brede band aan de onderkant van de mouwen. Ook deze band is grijs. Het adidas logo prijkt in het zwart op de rechterborst en het logo van sponsor BMO versiert het midden van het voetbalshirt. Vanaf dit seizoen heeft CF Montréal een nieuw clublogo en deze badge van de club prijkt op de linkerborst. Het nieuwe clublogo is onderdeel van de re-branding van de club. De naam van de voetbalclub is veranderd van Montréal Impact naar CF Montréal en ook het logo van de club is radicaal aangepast. Het logo is nu rond met een blauwe omlijning en zwarte binnen. In het logo bevindt zich het zogenaamde ''Arrow'' design, welke geïnspireerd is door de metro's die door de stad rijden en die de inwoners van de stad met elkaar verbindt. Bovendien is het een symbool voor de gastvrijheid van Montréal. In het clublogo is bovendien de nieuwe naam van de club verwerkt. Het CF Montréal uitshirt 2021-2022 bevat ook nog een aantal andere details. In de hals bevindt zich een zwarte taping met daarin de leus van de club: "Passion. Fierté. Authenticité.'' De linkermouw is uitgerust met de officiële MLS badge en deze badge is geheel in stijl van de kleuren van het nieuwe uitshirt. Het CF Montréal uittenue 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een zilver voetbalbroekje met zwarte adidas strepen. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie.

Ook deze voetbalshirts zijn voorzien van de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en verkoeling, voor een optimale prestatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Bojan Krkic, Wanyama, Shome, Hamdy, Kizza, Piette, Toye, Ibrahim en andere spelers.

Montréal CF voetbalshirts bestellen

De nieuwe Montréal CF voetbalshirts 2021-2022 kun je vanaf medio maart/april bestellen in de onderstaande winkels. Deze tenues zijn alleen voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) beschikbaar en hebben een prijs van € 89,95. In deze webshops kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer en vind je ook andere Major League Soccer voetbalshirts. 

Bestel je Major League Soccer voetbalshirt direct in deze SHOP

 of deze winkel! 

Montréal CF uitshirt 2021-2022

Montréal CF uittenue 2021-2022