11 februari 2017

Montreal Impact thuisshirt 2017-2018

Het is het Major League Soccer voetbalshirts weekje weer wel! Het nieuwste Montreal Impact voetbalshirt is het zesde MLS shirt dat deze week door adidas wordt gelanceerd. Het Duitse sportmerk is van alle teams in de Major League Soccer kledingsponsor en heeft vandaag onder het motto ''Impact Montreal'' de nieuwe voetbalshirts van de Canadese club gelanceerd. In deze nieuwe tenues speelt Montreal Impact de MLS thuiswedstrijden in het Olympisch Stadion in Montreal gedurende 2017 en 2018. Evenals alle andere Major League Soccer voetbalshirts bevat het nieuwe trikot van de in 2010 opgerichte club veel speciale details. Check hieronder alles over het nieuwste tenue!

Montreal Impact thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Montreal Impact shirt voor 2017-2018 is overwegend wit met blauwe accenten, waardoor het shirt geheel in stijl is van de clubkleuren van de club. Bovendien wordt het nieuwe shirt gekenmerkt door de verticale banen in twee tinten wit over het shirt. De blauwe accenten komen terug in de drie trademark strepen van adidas, welke over de schouders en mouwen lopen. Ook de bies aan de onderkant van de mouwen is blauw. Verder is het shirt uitgerust met een crew neck met daaronder een zilver v-design. De borst bevat het logo van adidas en de club en op het midden van het tenue prijkt het logo van hoofdsponsor BMO! Dan naar de details van het nieuwe shirt.

Montreal -impact -tenue -2017

Beide mouwen bevatten de officiële MLS badge. Speciaal aan deze badge is dat deze geheel in stijl is van de clubkleuren van Montreal Impact. Iedere Major League Soccer club draagt tijdens de wedstrijden in de competitie de MLS badge in eigen clubkleuren. Een ander detail is terug te vinden aan de achterkant van het shirt, net onder de kraag. Hier bevindt zich namelijk een speciaal logo. Dit betreft het wapen van de stad Montreal. Een ander speciaal logo komt terug aan de onderkant van het shirt. Hier staat namelijk het ''VIVE 375'' embleem. Dit is een speciaal embleem ter ere van het 375 jarig bestaan van de stad Montreal.

Zoals alle tenues van adidas zijn de nieuwe tenues van Montreal Impact uitgerust met de adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. In het nieuwe shirt schitteren spelers als Piatti, Ciman en Oduro.

Montreal Impact voetbalshirt kopen

Het nieuwe Montreal Impact shirt voor 2017-2018 kan je vooralsnog alleen in de clubshop kopen. Vanaf begin maart 2017 scoor je het shirt in de onderstaande shop voor volwassenen. Het shirt heeft een prijs van € 84,95 en kan uiteraard bedrukt worden met de naam en het nummer van jouw favoriete speler of een eigen naam en nummer! Directe levering gegarandeerd!

Scoor het nieuwe shirt (binnenkort) in deze SHOP

of alle adidas voetbalshirts in deze online winkel!

Montreal -impact -voetbalshirt -2017