11 februari 2019

Montreal Impact thuisshirt 2019-2020

De Canadese club Montreal Impact heeft in samenwerking met adidas het nieuwe thuisshirt voor 2019-2020 gelanceerd. In dit voetbalshirt speelt de club uit Montreal de Major League Soccer thuiswedstrijden in het Stade Saputo gedurende 2019 en 2020. Montreal Impact eindigde afgelopen seizoen op een zevende plek in de Eastern Conference. De club heeft komend seizoen alleen een nieuw thuisshirt. Het uitshirt van vorig seizoen wordt ook dit seizoen gedragen. Check hieronder alle details van het nieuwe thuistenue van de Canadezen.

Het nieuwe Montreal Impact thuisshirt wordt dit jaar gekenmerkt door de verticale blauwe en zwarte banen over het tenue. Deze banen hebben aan de onderkant een flitsend effect. Naar de onderkant lopen de banen namelijk over in dunnere strepen en vervagen deze in een zwart vlak. De mouwen van het tenue zijn ook zwart en bevatten aan de onderkant een subtiele, blauwe lijn. Ook de drie adidas strepen aan de zijkanten van het tenue zijn zwart. Verder bevat het shirt een ronde hals met een knoopje. Zoals alle Major League Soccer voetbalshirts van adidas bevat dit shirt ook verschillende details. De onderkant van het tenue bevat een print van een bel. Dit is de bel die tijdens de thuiswedstrijden in het Stade Saputo wordt geluid wanneer Montreal Impact een doelpunt maakt. De mouwen van het shirt zijn uitgerust met de officiële Major League Soccer badges. Deze badges hebben dezelfde kleuren als het voetbalshirt en zijn zwart/blauw/zilver. In de nek van het tenue zijn de initialen van de Canadese club verwerkt: MIFC. Op de borst prijken de logo's van adidas en Montreal Impact. Het midden van het tenue is uitgerust met het logo van hoofdsponsor BMO. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten blauwe adidas strepen. De kousen van het voetbaltenue zijn zwart met zilveren adidas strepen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het tenue dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Bacary Sagna, Piatti, Fanni, Taïder, Piette, Vargas, Silva en Mancosu. Check bovendien het uitshirt voor 2019.

Helaas is het lastig om Major League Soccer voetbalshirts in Europa te bestellen. Ben je toch op zoek naar MLS t-shirts of andere merchandising? Check het dan in deze winkel of deze winkel!