12 februari 2016

Montreal Impact thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Montreal Impact thuisshirt voor 2016 en 2017 is vandaag officieel bekend gemaakt. In dit voetbalshirt speelt de Canadese club de Major League Soccer wedstrijden gedurende 2016 en 2017. Adidas is ook de kledingsponsor van Montreal Impact. Het Duitse sportmerk verzorgt namelijk de voetbalshirts en teamkleding van alle clubs uit de MLS. Dan het design van het nieuwe shirt.

Het nieuwe Montreal Impact thuisshirt 2016 en 2017 wordt gekenmerkt door de brede verticale zwarte en blauwe banen over het shirt. Bovendien bevat het shirt een aantal dunne verticale zilveren lijntjes. De mouwen zijn geheel blauw en worden afgesloten met een zwart/witte bies. Op de mouwen staat de MLS badge, welke geheel in stijl is van de kleuren van het voetbalshirt van Montreal Impact: blauw/zwart/zilver. Ook is het shirt voorzien van de Adidas trademark strepen. Deze staan in het zwart op de zijkanten van het voetbalshirt. De v-hals van het voetbalshirt is bovendien zwart. Op de borst prijken de logo's van de club en Adidas en hoofdsponsor BMO versiert het midden van het shirt. De achterkant van het shirt bevat op de kraag de vlag van Quebec en aan de onderkant van het shirt bevinden zich vier zilveren bloemen, welke verwijzen naar de stad Montreal en het logo van de club. Aan de binnenkant van het shirt ter hoogte van het hart staat ook nog de leus van de club:  ''Tour pour gagnez'' (iedereen voor de overwinning). Het nieuwe tenue van Montreal Impact wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met blauwe accenten. Ook de kousen hebben deze kleuren. Check hieronder de foto's van het nieuwe Montreal Impact thuistenue 2016!

Het nieuwe voetbalshirt van Montreal Impact kan je vanaf medio januari 2016 kopen in de online shop van Subside Sports. Inclusief officiële bedrukking! Directe levering. Check daar ook de andere voetbalshirts van MLS teams.

Montreal -Impact -thuisshirt -2016