30 juli 2020

Celta de Vigo voetbalshirts 2020-2021

Celta de Vigo en adidas hebben vandaag de nieuwe Celta de Vigo voetbalshirts 2020-2021 gepresenteerd. De club eindigde afgelopen seizoen als zeventiende in La Liga en wist zich dus maar ternauwernood te handhaven. In deze tenues speelt Celta de La Liga en Copa del Rey wedstrijden gedurende 2020-2021. Adidas is sinds 2016 kledingsponsor van de ‘’ Célticos’’ en is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Estadio Municipal de Balaídos.

Celta de Vigo thuisshirt 2020-2021

Het Celta de Vigo thuisshirt 2020-2021 heeft hetzelfde template als het Ajax thuisshirt 2020-2021, namelijk het Condivo template. Het thuisshirt is lichtblauw en wordt gekenmerkt door de adidas EQT collar. Dit betreft een toelopende v-hals, welke is geïnspireerd door de v-hals van de adidas tenues in de jaren ’90. Verder is het Celta de Vigo thuisshirt lichtblauw met aan de onderkant een brede witte band met daaronder een lichtblauwe, twee witte en een donkerblauw lijn. De adidas strepen staan in het donkerblauw op de mouwen en ook het adidas logo op de borst is donkerblauw. Op het midden van het tenue staat sponsor Estrella Galicia en de linkerborst bevat het clubembleem. Andere sponsoren op het tenue zijn Abanca en Visit Maldivia. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten donkerblauwe adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen.

Celta de Vigo uitshirt 2020-2021

Het uitshirt van Celta de Vigo is dit seizoen donkerblauw met vanaf het midden een design van navy blauwe, horizontale banen. Dit tenue bevat een v-hals met een witte lijn, wat ook de kleur is van de drie adidas strepen op de schouders. Deze kleur komt ook weer terug aan de onderkant van de mouwen. Alle logo’s staan op dezelfde plek als op het thuisshirt en dit tenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje en donkerblauwe kousen met witte adidas strepen. De Celta de Vigo tenues bevatten de nieuwe adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Smolov, Tapia, Aspas, Nolito, Murillo en nog meer sterspelers.

Celta de Vigo voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Celta De Vigo voetbalshirt 2020-2021 kun je vooralsnog alleen bestellen in de clubshop van de Spaanse club. Ben je op zoek naar goedkope fan t-shirts, een polo of een gave hoodie van de Spanjaarden? Check het dan in de onderstaande winkel! 

Bestel je Celta de Vigo shirt altijd in deze winkel!

 

Celta De Vigo thuisshirt 2020-2021