5 juni 2017

Celta de Vigo voetbalshirts 2017-2018

Celta de Vigo en adidas hebben vandaag de nieuwe voetbalshirts voor 2017-2018 bekend gemaakt. In deze nieuwe voetbalshirts speelt Celta de Vigo de La Liga en Copa del Rey wedstrijden dit seizoen. De Europa League halve finalist van 2016-2017 behaalde afgelopen seizoen een dertiende plaats in de Spaanse Primera Division. Hierdoor speelt de club dit seizoen geen Europees voetbal. In samenwerking met adidas lanceerde de club zowel het nieuwe thuisshirt als uitshirt. Check hieronder alle details over beide nieuwe tenues van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Estadio Balaidos.

Celta de Vigo thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Celta De Vigo thuisshirt voor 2017-2018 is zoals altijd overwegend licht blauw en bevat rode details. Deze rode accenten zijn te vinden in de brede v-hals, de adidas trademark strepen aan de zijkanten van het shirt en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Ook het logo van de Duitse kledingsponsor op de rechter borst heeft deze kleur. Het Duitse sportmerk is sinds het seizoen 2013-2014 kledingsponsor van de club. De linker borst is uitgerust met het logo van de club en op het midden van het nieuwe thuisshirt staat het logo van het biermerk Estrella Galicia. Het thuistenue van ''Celtinas'' wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten rode adidas strepen. Op de voetbalbroekjes staan ook weer de logo's van de club en adidas. De kousen zijn licht blauw met aan de bovenkant een rode band en daarboven drie verticale strepen.

Celta de Vigo uit shirt en tenue 2017-2018

Het uitshirt van Celta de Vigo is dit jaar bijna volledig zwart en bevat een ronde hals. Dit shirt bevat tevens licht blauwe details. De licht blauwe accenten zijn te vinden in de drie strepen van adidas over de schouders, in de brede band aan de onderkant van de mouwen en in het logo van adidas op de rechter borst. De logo's van de club en Estrella Galicia staan op dezelfde plek. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten licht blauwe adidas strepen. De kousen zijn ook overwegend zwart met licht blauwe accenten.

Zoals alle tenues van adidas zijn ook de nieuwe voetbalshirts van Celta uitgerust met de adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Het nieuwe tenue wordt vanaf nu gedragen door sterren als Guidetti, Aspas, Rossi, Wass, Pablo Hernandez, Sisto en andere sterspelers.

Celta de Vigo voetbalshirt kopen

De nieuwe tenues en shirts van Celta De Vigo voor 2017-2018 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops voor KIDS en volwassenen. Dit kan in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL, XXL en XXXL. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 89,95 en voor kinderen € 69,95. In deze online winkels kan je de tenues van Celta ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer! Directe levering. 

Koop het nieuwe shirt van Celta de VIGO in deze winkel

of deze SHOP