9 juni 2018

Celta De Vigo voetbalshirts 2018-2019

De nieuwe Celta de Vigo voetbalshirts voor 2018-2019 zijn dit weekend bekend gemaakt door de Spaanse club en kledingsponsor adidas. In deze tenues speelt de club van trainer Antonio Mohamed de LA Liga en Copa del Rey wedstrijden gedurende 2018-2019. Adidas is dit jaar opnieuw kledingsponsor van de Spaanse club. Sinds het seizoen 2013-2014 hebben de twee partijen een samenwerking. De nieuwe shirts werden op een speciale manier gepresenteerd. Op Twitter werd het nieuwe shirt geteased. Hoe meer deze tweet geretweet werd, hoe meer er van beide shirts werd onthuld. Check alle details hieronder.

Celta de Vigo thuisshirt 2018-2019

Het Celta de Vigo thuisshirt voor 2018-2019 is dit seizoen weer overwegend licht blauw en bevat een stijlvolle henley collar met knoopjes. De drie strepen van adidas zijn licht blauw en deze staan alleen op de schouders. Het shirt heeft een vrij strak design. De reden hiervan is dat de club dit seizoen haar 95 jarig bestaan viert. Celta is op 28 maar 1923 opgericht. De rechter borst van het shirt bevat het logo van adidas en de andere borst is uitgerust met het embleem van de club. Hoofdsponsor en biermerk Estralla Galacia versiert het midden van het tenue en op de achterkant van het tenue staat subsponsor Abania. Een speciaal detail is nog te vinden in de nek aan de achterkant van het voetbalshirt. Hier staat namelijk de tekst: RC CELTA. De onderkant van het tenue bevat nog een speciale tag met daarin het oude logo van de club. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een licht blauw broekje en licht blauwe kousen.

Celta De Vigo uitshirt 2018-2019

Het uitshirt van Celta De Vigo voor 2018-2019 is dit jaar geheel paars en is gebaseerd op het adidas Condivo 18 template. Dit is hetzelfde template als de uitshirts van verschillende landen waarvan adidas kledingsponsor is, zoals België en Zweden. Dit template wordt gekenmerkt door de horizontale strepen, welke verschillende diktes hebben en naadloos in elkaar overlopen. Hierdoor hebben de shirts een flitsend design. De kleur van het nieuwe shirt heeft ook een betekenis. Dit is namelijk een ode aan één van de symbolen van de stad, de Cristo de la Victoria. Dit beeld is een ode aan de overwinning op de Napoleaanse troepen, die Vigo in 1809 in hun macht hadden. De paarse tint staat symbool voor deze overwinning. Verder is het nieuwe Celta de Vigo uitshirt uitgerust met roze details. Deze komen terug in de drie adidas strepen over de schouders en in het performance logo van het merk op de rechter borst. Daarnaast bevat het shirt een crew neck.Het logo van de Spaanse club en de sponsorlogo's staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. De uitttenues worden compleet gemaakt door een paars broekje en paarse kousen met roze details.

Check hieronder nog meer foto's van de nieuwe tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Aspas, Wass, Castro, Mor en nog meer sterren.

Celta de Vigo voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Celta De Vigo voetbalshirt voor 2018-2019 kan je vanaf medio juli bestellen in de onderstaande winkels. Dit kan alleen voor volwassenen in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. De prijs van de voetbalshirts is ongeveer €84,95. In deze webshops kan je het nieuwe Celta shirt uiteraard ook bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Celta de Vigo shirt altijd in deze winkel!