Celta de Vigo voetbalshirts 2021-2022

De Spaanse club Celta de Vigo heeft deze week in samenwerking met adidas de nieuwe Celta De Vigo voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd. In deze nieuwe tenues speelt het elftal van trainer Eduardo Coudet de La Liga en Copa del Rey wedstrijden in 2021-2022. De Spanjaarden spelen hun thuiswedstrijden in het Estadio Balaidos in Vigo. Ook dit seizoen is adidas weer de producent van de Celta de Vigo tenues. Deze functie heeft het Duitse sportmerk het seizoen 2013-2014.

Celta de Vigo thuisshirt 2021-2022

Het Celta de Vigo thuisshirt is dit jaar weer lichtblauwe met een all-over jacquard print van diagonale banen, welke dwars door elkaar heenlopen en verschillen in dikte. Verder is het tneue uitgerust met donkerblauwe accenten. De band aan de onderkant van de mouwen is donkerblauw en ook de brede crew neck van het voetbalshirt is donkerblauw. De adidas strepen staan dit jaar op de schouders en het adidas performance logo op de rechterborst. Beide logo's zijn ook donkerblauw. De linkerborst is uitgerust met de badge van de club het biermerk Estrealla Galicia 0.0 staat als shirtsponsor op het midden van het tenue. De rechtermouw bevat de officiële La Liga /LFP badge. In de nek op de achterzijde van het Celta de Vigo thuistenue is een subtiele graphic aangebracht. De achterkant van het tenue bevat ook het logo van subsponsor ABANCA. De achterkant van het tenue is verder geheel lichtblauw. Het thuistenue van Celta de Vigo wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten donkere adidas strepen. De broekjes bevatten ook de logo's van de club en adidas. De kousen van het tenue zijn lichtblauw met aan de bovenkant donkere adidas strepen en op het midden het logo van het Duitse sportmerk.

Celta De Vigo uitshirt 2021-2022

Het Celta de Vigo uitshirt 2021-2022 heeft een half-om-half design, dat qua template veel weg heeft van het design van het Juventus thuisshirt 2019-2020. De rechterzijde van het tenue is wit en de andere kant rood. Beide delen worden gescheiden door een dunne, zilveren lijn. De mouwen hebben contrasterende kleuren. De rechtermouw is namelijk rood en de andere mouw wit. Verder bevat het Celta de Vigo uittenue een combinatie tussen een v-hals en opstaande kraag. Het adidas logo op de rechterborst is rood en alle logo’s staan op dezelfde plek als op het thuistenue. De adidas strepen op de schouders zijn wit. In de nek op de achterkant van het tenue is een graphic van een triskel aangebracht. Deze graphic prijkt ook op het thuistenue. Het Celta de Vigo uittenue 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. De kousen zijn wit met rode adidas strepen.

Zoals alle adidas tenues zijn de Celta de Vigo tenues ook dit jaar weer uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte afvoer van vocht en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de adidas Celta de Vigo voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Mor, Tapia, Aspas, Araujo, Cervi, Mina, Denis Suarez, Nolito en andere spelers.

Celta de Vigo voetbalshirt bestellen

De adidas Celta De Vigo voetbalshirts 2021-2022 kun je vooralsnog alleen bestellen in de clubshop van de Spaanse club. Ben je op zoek naar goedkope fan t-shirts, een polo of een gave hoodie van de Spanjaarden? Check het dan in de onderstaande winkel! 

Bestel je Celta de Vigo shirt altijd in deze winkel!

Celta De Vigo thuisshirt 2021-2022

Celta de Vigo thuistenue 2021-2022

Celta de Vigo uitshirt 2021-2022

Detail Celta De Vigo uitshirt 2021-2022