Celta de Vigo uitshirt 2019-2020

Inmiddels hebben adidas en Celta de Vigo ook het nieuwe uitshirt voor 2019-20 uitgebracht. De equipe van trainer Fran Escribá eindigde afgelopen seizoen op een zeventiende plaats in La Liga en ontsnapte dus maar net aan degradatie. In het nieuwe uittenue speelt Celta de Vigo de uitwedstrijden in La Liga en de Copa del Rey gedurende komend seizoen. Adidas is dus weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de nieuwe tenues. Het Duitse sportmerk is sinds 2013 kledingsponsor van de ''Celtinas.''

Celta de Vigo uit shirt en tenue 2019-20

Het nieuwe Celta de Vigo uitshirt voor 2019-2020 is geheel in stijl van de clubkleuren van de Spaanse club. Het tenue is overwegend paars met lichtblauwe accenten. Over de borst bevindt zich een lichtblauwe band en ook de drie adidas strepen op de schouders zijn lichblauw. Verder is het nieuwe uittenue van Celta de Vigo uitgerust met een ronde hals met aan de achterkant een zwarte band. Ook de bies aan de onderkant van de mouwen is zwart. De rechterborst bevat het logo van adidas in het lichtblauw en de andere borst is uitgerust met het logo van het merk. Het Spaanse biermerk Estrella Galicia prijkt sinds 2016 op het midden van de tenues van Celta. De rechtermouw is verder uitgerust met een officiële La Liga badge. Subsponsor ABANCA staat verder nog op de achterkant van het nieuwe uittenue. Het Celta de Vigo uittenue wordt dit seizoen compleet gemaakt door een paars voetbalbroekje met lichtblauwe strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen van het uittenue. Zoals alle voetbalshirts en tenues van adi zijn ook de tenues van Celta uitgerust met de Climalite technologie van adidas, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Celta de Vigo uitshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Aspas, Maximiliano Gomez, Emre Mor, Boufal, Araujo, Radoja, Sisto, Lobotka en nog meer sterspelers. Check ook het Celta de Vigo thuisshirt. 

Celta de Vigo voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Celta De Vigo voetbalshirt voor 2019-20 kan je vanaf medio juli bestellen in de onderstaande winkels. Dit kan alleen voor volwassenen in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. De prijs van de voetbalshirts is ongeveer €84,95. In deze webshops kan je het nieuwe Celta shirt uiteraard ook bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Celta de Vigo shirt altijd in deze winkel!