Celta De Vigo thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe Celta de Vigo thuisshirt voor 2019-2020 is vandaag officieel gelanceerd door kledingsponsor adidas en de Spaanse club. In dit voetbalshirt speelt de club van trainer Fran Escribá de La Liga en Copa del Rey thuiswedstrijden in het Estadio Balaidos gedurende 2019-2020. De ''Celtinas'' wisten zich maar ternauwernood te handhaven afgelopen seizoen. De club uit Vigo eindigde namelijk op een zeventiende plek.

Celta De Vigo thuis shirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe Celta de Vigo thuisshirt voor 2019-20 is gebaseerd op een standaard template van adidas. Dit betreft het TIRO 19 template. Het shirt wordt gekenmerkt door de dunne, verticale banen, welke verdeeld zijn in dunne, gradiënt puntjes. Dit geeft het shirt een opvallend design. Het TIRO19 template is een template dat dit seizoen veel door adidas gebruikt wordt. Ook voor het nieuwe uitshirt van Benfica en Feyenoord is dit template gebruikt. Het voetbalshirt van Celta De Vigo is verder lichtblauw met paarse accenten. Het shirt bevat een toelopende, paarse V-hals en ook de drie strepen van adidas aan de zijkanten van het tenue zijn paars. Het Duitse sportmerk is sinds 2013 kledingsponsor van de Spanjaarden. De linkerborst bevat het logo van de club en op het midden van het tenue prijkt sponsor Estrella Galicia. Subsponsor ABANCA staat op de achterkant van het tenue. Het Celta de Vigo uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten paarse adidas strepen. De kousen van het thuistenue zijn licht blauw met aan de bovenkant een witte band en drie paarse strepen. Uiteraard zijn de tenues ook weer uitgerust met de Climalite technologie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Celta de Vigo voetbalshirts voor 2019-2020, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Aspas, Maximiliano Gomez, Emre Mor, Boufal, Araujo, Radoja, Sisto, Lobotka en nog meer sterspelers.

Celta de Vigo voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Celta De Vigo voetbalshirt voor 2019-20 kan je vanaf medio juli bestellen in de onderstaande winkels. Dit kan alleen voor volwassenen in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. De prijs van de voetbalshirts is ongeveer €84,95. In deze webshops kan je het nieuwe Celta shirt uiteraard ook bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Celta de Vigo shirt altijd in deze winkel!