Benfica uitshirt 2019-2020

Benfica en adidas hebben vandaag beide nieuwe voetbalshirts voor 2019-20 officieel gelanceerd. Dit betekent dat naast het nieuwe thuisshirt ook het Benfica uitshirt voor 2019-2020 bekend is. In dit uitshirt speelt de kampioen van Portugal de uitwedstrijden in de Portugese competitie, de beker en in de Champions League gedurende komend seizoen.

Grijs Benfica uit shirt en tenue 2019-20

Het nieuwe Benfica uitshirt voor 2019-2020 is gebaseerd op het TIRO19 template van adidas. Dit template kennen we onder andere van de 3e shirts van clubs als Manchester United, Real Madrid, Bayern München en Juventus van afgelopen seizoen. Het shirt van Benfica wordt gekenmerkt door het design van flitsende licht grijze en donker grijze verticale banen. Deze strepen zijn verder uitgerust met gradiënt puntjes, waardoor de shirts uit het TIRO19 template een opvallend design hebben. Verder is het tenue uitgerust met fel rode details, verwijzend de clubkleuren van ''O Glorioso.'' De drie adidas strepen zijn fel rood en ook een deel van de toelopende V-hals is rood. De hals bevat ook een zwarte band. Bovendien zijn alle logo's op het nieuwe Benfica tenue rood. Het adidas logo prijkt op de rechterborst en de linkerborst bevat het embleem van de club, inclusief drie kampioenssterren verwijzend naar de 37 titels van de club. Sponsor Fly Emirates versiert ook dit seizoen weer het midden van de tenues van de Portugese recordkampioen en de achterkant van het tenue is uitgerust met het logo van subsponsor SAGRES. Tijdens de wedstrijden in de Portugese competitie speelt Benfica ook met een gouden kampioensbadge op het midden van de borst. Het nieuwe Benfica uittenue wordt compleet gemaakt door een donkergrijs broekje met aan de zijkanten fel rode strepen en op de pijpen fel rode logo's de kousen hebben ook deze kleurencombinatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Benfica uittenues voor 2019-2020, die vanaf nu gedragen worden door spelers als João Félix, Pizzi, Jonas, Jota, Dias, Rafa Silva, Seferović en andere sterspelers.

Benfica uitshirt bestellen

Het grijze Benfica uitshirt voor 2019-2020 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 85,- (maten S, M, L, XL en XXL) en in kindermaten (128, 140, 152, 164 en 176) € 70,-. De broekjes bestel je vanaf € 35,- en de kousen € 18,-. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking.

Bestel je Benfica voetbalshirt in deze SHOP (inclusief goedkope t-shirts en bedrukking)

of deze winkel!