Benfica thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe Benfica thuisshirt voor 2019-2020 is vandaag officieel gepresenteerd adidas en de Portugese kampioen. In dit nieuwe voetbalshirt speelt de club uit Lissabon de Primeira Liga, de beker- en Europese thuiswedstrijden in het Estádio da Luz gedurende komend seizoen. Adidas is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van de ''Águias.'' Deze functie heeft het merk sinds 1997 en beide partijen hebben nog een contract tot 2021. Eerder was adi ook al kledingsponsor van de Portugezen in de periode 1977-1990. 

Benfica thuis shirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe tenue van het keurkorps van trainer Bruno Lage heeft opnieuw een vrij klassiek design. Het voetbalshirt van Benfica is overwegend rood en wordt gekenmerkt door verschillende witte accenten. Het tenue is uitgerust met een brede, ronde, witte hals en ook de drie strepen aan de zijkanten van het tenue zijn wit. Hetzelfde geldt voor de bies aan de onderkant van de mouwen en het adidas logo op de rechterborst. De linkerborst is uitgerust met het logo van de club uit Lissabon. Boven dit logo staan drie sterren en deze sterren verwijzen naar de kampioenschappen van de club. De club is in totaal 37 keer kampioen van Portugal geworden. Per tien kampioenschappen mag er een ster aan het logo worden toegevoegd in Portugal. Tijdens de wedstrijden in de Portugese LIGA NOS speelt de club met een gouden kampioensbadge op het tenue. Deze staat tussen het adidas logo en het logo van de club. Op het midden van het tenue staat Fly Emirates als hoofdsponsor. De vliegmaatschappij prijkt sinds 2015 op de voetbalshirts van Benfica. Subsponsor Sagres versiert de achterkant van het nieuwe voetbalshirt. Het nieuwe Benfica tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met rode adidas strepen. Op de broekjes staan ook de logo's van de Portugezen en adidas. De kousen van het nieuwe tenue zijn ook rood/wit. Uiteraard zijn de nieuwe tenue van Benfica ook weer uitgerust met de adidas Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. 

Check hieronder nog een afbeelding van het nieuwe Benfica voetbalshirt, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als João Félix, Pizzi, Jonas Gonçalves Oliveira, Francisco Reis Ferreira en nog meer sterspelers. Check ook het nieuwe Benfica uitshirt voor 2019-2020. 

Benfica voetbalshirt 2019-2020 kopen

Het nieuwe Benfica voetbalshirt voor 2019-2020 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen € 90,-  (maten XS, S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen € 70,- (maten 128, 140, 152, 164 en 176) . In deze shops kun je het Benfica tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Of check goedkopere t-shirts en hoodies van de club. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Benfica voetbalshirt in deze SHOP (inclusief goedkope t-shirts en bedrukking)

of deze winkel!