Benfica 3e voetbalshirt 2020-2021

Benfica en adidas hebben afgelopen week ook het nieuwe Benfica 3e shirt 2020-2021 gelanceerd. In dit tenue speelt de Portugese voetbalclub met name de uitwedstrijden in de Europa League. De club uit Lissabon eindigde afgelopen seizoen op een tweede plek in de Portugese competitie, maar werd in de voorronde van de Champions League uitgeschakeld door PAOK Saloniki. ''As Águias'' speelt in dit tenue bovendien een aantal wedstrijden in de Portugese Primeira Liga en de beker.

Wit/goud Benfica 3e uitshirt 2020-2021

Adidas lanceert voor Benfica ieder jaar alleen een thuisshirt en uitshirt. De laatste keer dat de club een 3e shirt had is alweer 23 jaar geleden. Het nieuwe Benfica 3e shirt is dit seizoen wit met gouden accenten. Het tenue heeft een standaard template. He ttenue is namelijk geïnspireerd door het zogenaamde MiTeam template van het Duitse sportmerk. Het tenue wordt met name gekenmerkt door de zigzagband over de borst. Deze band is verdeeld in dunne gouden strepen, welke ook weer aan de bovenkant en onderkant van het tenue terug komen. Ook de v-hals en de band aan de onderkant van de mouwen van het Benfica 3e shirt zijn goud. De drie adidas strepen zijn op de schouders van het tenue geplaatst en zijn zwart. Het logo van het Duitse sportmerk prijkt ook in het zwart op de rechterborst. Adi is al sinds 1997 kledingsponsor van de Portugese voetbalclub en was dit eerder al in de periode 1977-1987. Fly Emirates is sinds 2015 de hoofdsponsor van de club en prijkt met het Emirates Fly Better logo op het midden van het tenue. De achterkant van het voetbalshirt is geheel wit en bevat aan de bovenzijde het logo van sponsor SAGRES. Het derde tenue van Benfica wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten zwarte adidas strepen. De logo's van de club en adidas op het broekje zijn ook goud. Ook de kousen hebben deze kleurencombinatie. Zoals alle voetbalshirts van adi zijn de nieuwe tenues van Benfica uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Vertonghen, Soares, Vinicius, Pedrinho, Pizzi, Weigl, Waldschmidt en andere spelers en check ook de andere Benfica voetbalshirts 2020-2021. 

Benfica 3e shirt bestellen

Het wit/gouden Benfica uitshirt 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is € 89,95 voor volwassenen en € 69,95 voor kinderen. In deze shops kun je het Benfica tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Of check goedkopere t-shirts en hoodies van de club. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Benfica voetbalshirt in deze SHOP (inclusief goedkope t-shirts en bedrukking)

of deze winkel! 

Benfica 3e voetbalshirt 2020-2021

Benfica 3e voetbalshirt 2020-2021

Wit/goud Benfica uitshirt 2020-2021