Benfica voetbalshirts 2020-2021

Benfica heeft vandaag in samenwerking met kledingsponsor adidas de nieuwe Benfica voetbalshirts 2020-2021 officieel gelanceerd met de leuzen ‘’Ready for the comeback. Ready for the Glory. In deze voetbalshirts speelt de Portugese topclub de wedstrijden in de Portugese Primeira Liga, de beker en Champions League gedurende 2020-2021. De club uit Lissabon eindigde afgelopen seizoen als tweede achter FC Porto, maar speelt wel weer in de Champions League. Adidas is weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de tenues van ‘’O Glorioso.’’ Het Duitse sportmerk is sinds 1997 kledingsponsor van de Portugezen en beide partijen hebben nog een contract tot de zomer van 2021.

Benfica thuisshirt 2020-2021

Beide nieuwe Benfica voetbalshirts 2020-2021 hebben een vrij simpel design, maar daardoor niet minder classy. Vooral het thuisshirt heeft een elegante look. Het Benfica thuisshirt is dit jaar geheel rood met gouden en zwarte details. Het adidas logo op de rechterborst is goud en het Benfica logo op de linkerborst is een combinatie van zwart en goud. Boven het logo van de club staan drie sterren, welke verwijzen naar de maar liefst 37 landskampioenschappen van de club. Het midden van het tenue bevat het logo van Emirates. Dit betreft het zogenaamde Emirates Fly Better logo. De vliegmaatschappij is sinds 2015 de shirtsponsor van de Portugese recordkampioen. Verder bevat het thuisshirt dit seizoen een v-hals en zijn de drie adidas strepen op de schouders zwart. Op de achterkant van het tenue prijkt in het goud het logo van subsponsor SAGRES. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten rode adidas strepen. De logo’s van adidas en de club zijn ook goud en zwart/goud. De kousen zijn rood met gouden adidas strepen.

Benfica uitshirt 2020-2021

Het nieuwe Benfica uitshirt 2020-2021 heeft ook een vrij simpel design. Het voetbalshirt is geheel zwart met witte en grijze/zilveren accenten. De logo’s van de club en adidas op de borst zijn zilver en het logo van de hoofdsponsor op het midden is wit. De adidas strepen op de schouders zijn grijs en verder bevat het tenue een ronde hals. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met donkergrijze adidas strepen. Dit seizoen zijn de Benfica tenues voor het eerst uitgerust met de AeroReady technologie van adidas, welke zorgt voor de perfecte afvoer van vocht en voor ventilatie.

 Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Benfica voetbalshirts 2020-2021, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Pizzi, Weigl, Pedrinho, Dias, Taarabt, Silva, Carlos Vinicius en nog meer spelers.

Benfica voetbalshirt 2020-2021 kopen

De Benfica voetbalshirts 2020-2021 kun je vanaf augustus bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen € 90,-  (maten XS, S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen € 70,- (maten 128, 140, 152, 164 en 176) . In deze shops kun je het Benfica tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Of check goedkopere t-shirts en hoodies van de club. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Benfica voetbalshirt in deze SHOP (inclusief goedkope t-shirts en bedrukking)

of deze winkel! 

of deze SHOP!

Benfica thuisshirt 2020-2021

Benfica uitshirt 2020-2021