26 april 2017

New Balance nieuwe kledingsponsor Celta de Vigo vanaf 2017-2018?

New Balance wordt volgens de geruchten van het Spaanse medium La Voz de Galicia de nieuwe kledingsponsor van de Spaanse club Celta de Vigo. Dit betekent dat de Europa League halve finalist na dit seizoen afscheid neemt van adidas, welke al sinds 2012-2013 kledingsponsor is van de Spanjaarden. In de wandelgangen wordt als belangrijkste reden van de breuk tussen adidas en Celta genoemd dat adidas de club alleen van tenues en trainingskleding voorziet en geen extra bedrag sponsort. Eerder waren merken als Umbro en Li Ning ook kledingsponsor van de club uit Vigo.

Ook Umbro zou opnieuw in de race geweest zijn om kledingsponsor van Celta te worden, maar New Balance lijkt de beste papieren te hebben om de tegenstander van Manchester United in de halve finale van de Europa te gaan sponsoren. Bijkomend voordeel voor Celta is dat het hoofdkantoor van New Balance ook in Galiciƫ gevestigd is, waardoor de lijntjes kort zijn. Momenteel is er nog geen officieel statement door de club en de Amerikaanse kledingsponsor naar buiten gebracht. We verwachten dat dit wel op korte termijn het geval is. Dan hebben we weer nieuws en blije reacties van beide partijen :)

Op zoek naar een goedkoop Celta de Vigo voetbalshirt? Check het in deze SHOP. Of check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder!