24 juni 2016

Celta de Vigo voetbalshirts 2016-2017

Celta de Vigo en kledingsponsor Adidas hebben de nieuwe voetbalshirts van 2016-2017 officieel gelanceerd. In deze shirts speelt Celta de Vigo de La Liga, Copa del Rey en Europa League wedstrijden gedurende 2016-2017. Celta de Vigo is afgelopen seizoen als zesde geëindigd in de Spaanse La Liga en speelt daarom komend seizoen in Europa. Zowel het nieuwe thuisshirt als uitshirt werden vandaag officieel gepresenteerd door Adidas. We bespreken ze allebei.

Celta de Vigo thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Celta de Vigo thuisshirt voor 2016-2017 is overwegend licht blauw en bevat verder zowel gele als helder blauwe accenten. Deze komen terug in de crew neck en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Verder is het nieuwe Celta de Vigo uitgerust met drie Adidas strepen in het helder blauw. Deze bevinden zich op de zijkanten van het shirt. Op de borst staan de logo's van Adidas en de club. Het nieuwe thuistenue van Celta De Vigo wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje, waarop ook weer de helder blauwe, licht blauwe en gele accenten terug komen. Opvallend is dat de hoofdsponsor van de club niet op de shirts staat, maar op de voetbalbroekjes. Hoofdsponsor van de Spaanse club is Estrella Galicia. De kousen van het nieuwe thuistenue van de ''Celtiñas'' bevatten dezelfde kleuren als het shirt van de Spanjaarden. Check hieronder de foto's.

Celta de Vigo uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Celta De Vigo uitshirt voor 2016-2017 is overwegend donker blauw en bevat dunne licht blauwe verticale pinstripes over het shirt. Verder is het nieuwe shirt van Celta De Vigo uitgerust met een gele v-hals. Over de de mouwen lopen bovendien gele Adidas strepen en de linker mouw is uitgerust met de officiële LFP La Liga badge. Op de borst prijken de logo's van Adidas en de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Estadio Balaídos. De Duitse kledingsponsor is sinds 2012 verbonden aan de Spaanse club. Het uittenue wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen. Alle Celta de Vigo tenues zijn uitgerust met de Adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. In deze shirts en tenues schitteren sterren als Nolito, Guidetti, Aspas, Orellana en Hernandez.

Celta de Vigo voetbalshirt kopen

Het nieuwe Celta de Vigo shirt voor 2016-2017 kan je vanaf nukopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 80,- en voor kinderen € 70,-. Hier kan je je shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of van één van de spelers van de Spaanse club! Of check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering!

Koop het nieuwe Celta de Vigo shirt in deze officiële SHOP!

of de officiële Adidas SHOP!

Celta -de -vigo -voetbalshirts -2016-2017
Celta -de -vigo -thuistenue -2016-2017