16 augustus 2015

Celta de Vigo voetbalshirts 2015-2016

De nieuwe Celta de Vigo voetbalshirts voor 2015-2016 zijn inmiddels ook officieel gelanceerd door de Spaanse club en kledingsponsor Adidas. In deze voetbalshirts speelt Celta de Vigo de La Liga en Copa del Rey wedstrijden gedurende het seizoen 2015-2016. Celta de Vigo eindigde afgelopen seizoen op een achtste plek in de Spaanse competitie, waardoor het dit seizoen opnieuw actief is op het hoogste niveau. Adidas is kledingsponsor van de Spaanse club vanaf 2013 en Citroën is al sinds 1986 shirtsponsor van de club. Celta de Vigo speelt haar thuiswedstrijden in het Balaidos stadion in Vigo. De club presenteerde tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt en uitshirt.

Celta de Vigo thuisshirt 2015-2016

Het Celta de Vigo thuisshirt 2015-2016 is zoals elk jaar het geval is overwegend licht blauw met witte accenten. De witte accenten komen terug in de klassieke polo kraag en in de Adidas strepen over de schouders en mouwen. Bovendien is de bies aan de onderkant van de mouwen wit. Het logo van Adidas performance staat op de rechter borst en het logo van Celta de Vigo versiert de andere borst. Hoofdsponsor Citroën staat op het midden van het shirt. Op de achterkant van het nieuwe Celta de Vigo shirt staat subsponsor Estrella Galicia. Het nieuwe Celta de Vigo thuistenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de onderkant een licht blauwe band en aan de zijkanten licht blauwe Adidas strepen. Bovendien staan op de shorts de logo's van de club, Adidas en hoofdsponsor Citroën. De kousen zijn overwegend wit met licht blauwe details.

Celta de Vigo uitshirt 2015-2016

Het nieuwe Celta de Vigo uitshirt 2015-2016 is overwegend zwart en bevat fel oranje details. Deze oranje details komen terug in de ronde hals en in de strepen van Adidas over de schouders. De logo's van Adidas, de club en Citroën staan op dezelfde plek als op het thuisshirt en het nieuwe Celta de Vigo thuistenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met een oranje strip aan de onderkant en oranje Adidas strepen. De kousen van het Celta de Vigo uittenue zijn ook zwart met oranje details. Check hieronder de foto's van de nieuwe Celta de Vigo voetbalshirts welke gedragen worden door sterren als Nolito, Aspas, Hernandez en Fernandez.

Vooralsnog weten we niet waar je de nieuwe voetbalshirts van Celta de Vigo kan kopen. Veel andere voetbalshirts van Spaanse clubs koop je in ieder geval bij Subside Sports. Inclusief 10% korting en officiële bedrukking!

Celta -de -vigo -thuisshirt -2015-2016

Celta -de -vigo -uitshirt -2015-2016

Bron foto's: footyheadlines.com