29 augustus 2016

Celta de Vigo 3e shirt 2016-2017

Het Celta de Vigo 3e shirt 2016-2017 is officieel gelanceerd door Celta de Vigo en kledingsponsor adidas. Het Celta de Vigo 3e shirt is gelanceerd als het Europa League voetbalshirt en zal dus worden gedragen gedurende Europa League uitwedstrijden in het seizoen 2016-2017. Celta de Vigo is met Ajax, Panathinaikos en Standard Luik ingedeeld in poule G. In dit Europa League voetbalshirt schitteren sterren als Nolito, Guidetti, Aspas, Orellana en Hernandez. De details van het voetbalshirt bespreken we hieronder!

Celta de Vigo Europa League shirt 2016-2017

Het nieuwe voetbalshirt van de Spaanse ploeg is overwegend zwart van kleur. Daarnaast is het ook donkergrijze en lichtblauwe details rijk. De body van het Celta de Vigo Europa League voetbalshirt is opgedeeld in horizontale zwarte en donkergrijze strepen. De strepen lopen tot de borst. De borst is namelijk volledig zwart van kleur. Verder bevat het shirt een zwart-lichtblauwe v-hals. Ook de schouders kennen deze samenstelling. Op de zwarte schouders zijn lichtblauwe adidas Trademark strepen zichtbaar. De mouwen zijn echter donkergrijs van kleur. Dit geldt ook voor het gedeelte onder de oksels. De schouders en mouwen worden gescheiden door een horizontale lichtblauwe strip. De logo's op de linker- en rechterborst passen zich aan de clubkleur aan. Zowel het Celta de Vigo - als adidas logo zijn lichtblauw van kleur. Het logo van hoofdsponsor Estrella Galicia komt op het midden van het shirt van 'Celtiñas' terug. Gedurende de Europa League uitwedstrijd tegen Ajax, Panathinaikos en Standard Luik zullen de Spanjaarden tevens schitteren in een grijs short en grijze kousen. De opvallende lichtblauwe details komen ook hierop terug. Check hieronder de foto's van het nieuwe Celta de Vigo tenue 2016-2017.

Celta de Vigo voetbalshirt kopen

Het nieuwe Celta de Vigo shirt voor 2016-2017 kan je vanaf juni 2016 kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 80,- en voor kinderen € 70,-. Hier kan je je shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of van één van de spelers van de Spaanse club! Directe levering!

Koop het nieuwe Celta de Vigo shirt in de officiële Adidas SHOP!

Celta De Vigo Europa League Shirt 2016-2017

Celta De Vigo Europa League Shirt 2016-2017 2