Cardiff City voetbalshirts 2021-2022

Cardiff City en kledingsponsor adidas hebben vandaag het nieuwe Cardiff City thuisshirt 2021-2022 gepresenteerd. In dit tenue speelt de club uit Wales de Championship, FA Cup en League Cup thuiswedstrijden in het Cardiff Stadium in 2021-2022. ''The Bluebirds'' eindigden afgelopen seizoen op een achtste plek in de Championship en speelt dit seizoen dus opnieuw op het tweede niveau van Engeland. Adidas is sinds 2015 de kledingsponsor van de club en is ook weer de producent van de nieuwste Cardiff City tenues.

Cardiff City thuisshirt 2021-2022

Het Cardiff City thuisshirt 2021-2022 is zoals altijd geheel blauw en bevat dit seizoen verschillende donkerblauwe accenten. De moderne polokraag van het tenue is donkerblauw en hetzelfde geldt voor de drie adidas strepen op de schouders. Ook de band aan de onderkant van de mouwen is donkerblauw. Op de rechterborst prijkt het adidas logo in het wit en de andere borst bevat de badge van de club. Sponsor MALAYSIA BERJAYA versiert ook dit seizoen het midden van de Cardiff City voetbalshirts. De VVV van Maleisië prijkt sinds 2011 op de tenues van de Championship club. In de nek op de achterzijde van het tenue is de bijnaam van de club verwerkt: ''Bluebirds.'' Het Cardiff City thuistenue 2021-2022 wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten donkerblauwe adidas strepen. Op de pijpen staan bovendien de logo's van de club en adi. De kousen zijn ook blauw met aan de bovenzijde donkere adidas strepen en op het midden het adidas performance logo in het wit.

Alle adidas tenues zijn dit jaar weer uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van de tenues verwerkt en bewerkstelligt de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Cardiff City voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Moore, Collins, Colwill, Brown, Bacuna, Morrison, Vaulks en nog meer spelers.

De nieuwe Cardiff City tenues kun je alleen bestellen in de clubshop van de club uit Wales. Ben je op zoek naar andere tenues voor 2021-2022? Check het dan in deze winkel! 

Cardiff City thuisshirt 2021-2022