22 juni 2017

Cardiff City voetbalshirts 2017-2018

Cardiff City en adidas hebben de nieuwe Cardiff City voetbalshirts voor 2017-2018 officieel bekend gemaakt. In deze shirts speelt Cardiff de Championship en FA Cup wedstrijden gedurende komend seizoen. Cardiff City eindigde afgelopen seizoen op een twaalfde plek in de competitie, waardoor het komend seizoen weer op het tweede niveau van Engeland zal acteren. De club en adidas maakten deze week zowel het nieuwe thuisshirt als uitshirt van de club uit Wales bekend. Check hieronder alle informatie over beide shirts van The Bluebirds.

Cardiff City thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe Cardiff City thuisshirt voor 2017-2018 heeft een vrij simpel design. Het shirt is overwegend blauw en bevat aan de zijkanten donkerder blauwe adidas strepen. Daarnaast is het voetbalshirt uitgerust met een ronde hals. De rechter borst bevat het logo van het Duitse sportmerk op de rechter borst. Adidas verzorgt sinds 2015 kledingsponsor van de club uit Wales. De andere borst bevat het logo van de club en op het midden van het tenue prijkt de tekst: ''VISIT MALAYSIA.''' De eigenaar van de club, Vincent Tan, komt namelijk uit Maleisiƫ. Het thuistenue van Cardiff wordt gecompleteerd door een blauw broekje en blauwe kousen, waarop ook de logo's van adidas en de club prijken.

Cardiff City uitshirt 2017-2018

Het nieuwe Cardiff City uitshirt voor 2017-2018 is komend seizoen fel groen (solar green) en wordt gekenmerkt door de navy blauwe accenten. Deze komen terug in de ronde hals en de drie strepen van adidas. Het bijbehorende voetbalbroekje is wit met aan de zijkanten navy blauwe strepen van adidas. De kousen zijn ook wit met navy blauwe details. Zoals alle tenues van adidas zijn de nieuwe Cardiff City tenues uitgerust met de adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

We hebben ook nog een reactie van Cardiff CEO, Ken Choo: ''We hebben erg nauw samengewerkt met adidas in het proces van ontwerpen van deze voetbalshirts. We zijn dan ook erg blij met de nieuwe voetbalshirts, tenues en trainingslijn van Cardiff. Ik ben ervan overtuigd dat de fans enthousiast zijn over ons traditionele thuisshirt en ons frisse en flitsende uitshirt. Er is volgens mij geen twijfel dat de kleur lime green op het veld een grote impact zal maken komend seizoen.''

Het nieuwe Cardiff City shirt kan je vooralsnog alleen kopen in de online shop van Cardiff City. Mocht je hier hulp bij nodig hebben? Stuur ons gerust een e-mail (redactie@voetbalshirts.com). Andere shirts voor 2017-2018 scoor je exclusief in deze online winkel!