3 juni 2016

Cardiff City uitshirt 2016-2017

Cardiff City en Adidas hebben het nieuwe uitshirt voor 2016-2017 officieel bekend gemaakt. In dit nieuwe shirt speelt Cardiff City de uitwedstrijden in de Premier League, FA Cup en League Cup gedurende komend seizoen. Cardiff City is komend seizoen opnieuw actief op het tweede niveau van Engeland. De club eindigde afgelopen seizoen als achtste in de Championship. We bespreken het design van het nieuwe Cardiff City shirt hieronder.

Cardiff City uit shirt en tenue 2016-2017

Het voetbalshirt van ''The Bluebirds'' voor 2016-2017 is overwegend rood en bevat een v-hals. Hiermee is het shirt gebaseerd op het Adidas Condivo 16 template. Verder bevat het shirt witte Adidas trademark strepen over de zijkanten van het voebtalshirt. De bies aan de onderkant van de mouwen wordt afgesloten met een witte en zwarte lijn. Op de borst prijken de logo's van Adidas en de club en Visit Malaysia is de hoofdsponsor van de club uit Wales. Dan nog even wat over de achtergrond van een rood voetbalshirt bij Cardiff City. Om een eerder rood shirt is namelijk veel te doen geweest. Toen eigenaar Tan in 2012 aan de macht kwam bij Cardiff City voerde hij een aantal rigoreuze maatregelen door. Een van deze maatregelen was dat het logo van de club veranderd werd. De blauwe vogel in het logo werd veranderd in een rode draak. Gevolg was ook dat de kleuren van de thuisshirts rood werden. Gedurende twee jaar speelde Cardiff City met rode thuisshirts. Dit werd vorig seizoen weer veranderd. Het nieuwe uitshirt voor 2016-2017 zal geheel naar de wens van Tan zijn. Dit tenue wordt gecompleteerd door een rood voetbalbroekje met aan de zijkanten witte Adidas trademark strepen. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie. In deze tenues schitteren sterren als Immers, Whittingham, Zohore en nog meer spelers. Check hieronder de foto's van het nieuwe shirt. Check bovendien het nieuwe Cardiff City thuisshirt voor 2016-2017.

Cardiff City voetbalshirt kopen

Het nieuwe Cardiff City uitshirt kan je vooralsnog alleen kopen in de officiële clubshop van de club. Binnenkort kan je deze shirts ook kopen in de online shop van Subside Sports. Wil je het shirt zo snel mogelijk hebben, stuur ons dan een e-mail!

Cardiff -city -shirt -adidas -uit -2016-2017