Cardiff City voetbalshirts 2020-2021

Cardiff City en kledingsponsor adidas hebben inmiddels ook de nieuwe Cardiff City voetbalshirts 2020-2021 gepresenteerd. In deze tenues speelt de club uit Wales de Engelse Championship, FA Cup en League Cup wedstrijden gedurende 2020-21. De club van manager Neil Harris eindigde afgelopen seizoen op een vijfde plek en speelt dit seizoen opnieuw op het tweede niveau van Engeland. Sinds 2015 is adidas kledingsponsor van The Bluebirds en ook dit seizoen is het Duitse sportmerk verantwoordelijk voor de tenues van de club.

Cardiff City thuisshirt 2020-2021

Het Cardiff City thuisshirt 2020-2021 heeft weer het gebruikelijke design. Het voetbalshirt is geheel blauw en wotrdt gekenmerkt door het design van horizontale banen over de body van het tenue. Deze banen hebben een design van golven, welke we eerder terug zagen op het Hongarije thuisshirt 2020-2021. Verder is het Cardiff City thuistenue uitgerust met witte details. De ronde hals is wit en hetzelfde geldt voor de drie adidas strepen op de schouders. Ook de band aan de onderkant van de mouwen is wit. De rechterborst is uitgerust met het logo van adidas en de andere borst bevat de clubbadge. Malaysua Berjaya prijkt op het midden van de tenues en de achterkant van het voetbalshirt bevat het logo van SamTrade FX. De achterkant van het tenue bevat in de nek ook de vogel uit het clublogo. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten blauwe adiads strepen. De kousen zijn blauw met witte adidas strepen.

Cardiff City uitshirt 2020-2021

Het uitshirt van Cardiff City is dit jaar lichtgroen en is geïnspireerd door het adidas Condivo 20 template. Het tenue bevat een camouflage print over de voorkant van het tenue en is verder ook weer voorzien van de blauwe details. De adidas EQT collar is blauw en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. Alle logo’s op het uitshirt zijn ook blauw. Het Cardiff City uittenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje met witte strepen. De kousen hebben ook deze kleuren. Alle adidas tenues zijn weer uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Glatzel, Paterson, Moore, Osei-Tutu, Tomlin en andere spelers.

De nieuwe Cardiff City tenues kun je alleen bestellen in de clubshop van de club uit Wales. Ben je op zoek naar andere tenues voor 2020-2021? Check het dan in deze winkel! 

Cardiff City thuisshirt 2020-2021

Cardiff City uitshirt 2020-2021